Ayselcnt @“Neva_aydn”#p40793447evet randevu bulmak zor oluyor gerçekten.. canım hangi konuda bilgi vermiyorlar.. ben hep telefonda aldım fiyat bilgisini..
Neva_aydn Ayselcnt Özel klinik çok aradım sadece bir yer yapiyor oda 10 bin dedi akdamarda yok lokman hekimde de yok
Ayselcnt Neva_aydn birde randevular sabah saat 10 da güncelleniyor..hemen saat 10 da bakarsan yada 182 yi ararsan bulabilirsin belki..ben öyle yapıyordum.. tam 10 da arıyordum..
Neva_aydn Ayselcnt yok hayatım hiç bir sekilde randevu yok yüzüncü yılda sürekli cep hastaneden bakıyorum
Ayselcnt Neva_aydn lokman hekim hayatta yapıyorlar diye biliyordum..demek ki onlarda yapmıyorlar.. kaç haftalık oldun
Neva_aydn Ayselcnt detaylı ultrason çektim canım yüzüncü yılda sonunda çektim durumu cok şükür iyi çarşamba gününe randevu aldım göstericem doktora
Ayselcnt Neva_aydn ooo hayırlı uğurlu olsun.. geliyor prenses inşaAllah..🥰😍 bölgede bana 16. Haftada söylemişlerdi.. senin kız nazlı çıkmış..🤭 ayrıntılıyı çektirmenede sevindim..
Neva_aydn Ayselcnt hiç göstermedi yüzüncü yılda detaylida gösterdi çarşamba günü gidicem raporu göstermeye o zaman yine sorucam net kızmı diye alışverişe basliycam 🥰 teşekkür ederim inşallah sağlığı yerinde olsun yeter