merber Bnm progestoron değerim 13,6 çıktı sizce riskli bir durum mu? Beta artıyor ama bu değer düşük geldi bana
Ayselcnt merber doktor ne dedi..progestan kullanabilirsiniz.. ben kürtajdan sonraki hamileliğimde doktora gitmeden evdeki progestan hapını kullanmıştım..
merber Herhangi Bişey söylemedi Progestan vermedi. Dinlen dedi pazartesi gidicem doktora hayrlıs olsun
marlam Neva_aydn he yok kuzu hem oğlum küçük hem de emziriyorum daha ama inşallah belki bir kızım olur diye tahmin ediyorum ya bu arada geç gördüm yorumunu
Neva_aydn xEndless iyiyim canım sen nasılsın iyi diyelim iyi olsun iştahsızlık mide yanması bulantısı gecicek inşallah
Merve-metin Neva_aydn kaç haftalık oldun canım emin ol hepsi geçiyor canım sadece mucizeni düşün seninle birlikte büyüyor oda çok ama çok güzel bir duygu 😍😍 sağlıkla kucağına al canım benim
Neva_aydn Ayselcnt Merve-metin 16+6 olduk cinsiyetini göstermedi teşekkür ederim canlarım rabbim evlatlarınızi size bağışlasın inşallah 🤲 🥰
Merve-metin Neva_aydn oyyy maşallah canım maşallah büyümüş bi sonraki muayenede cinsiyeti de öğrenirsin sağlıklı olsun da cinsiyeti çokta önemli değil 🙏🏻😍😍😍
Ayselcnt Neva_aydn maşaAllah ne güzel ilerlemişsin..Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.. akdamar 900 tlydi geçen sene.. lokman hekim daha pahalı ama unuttum.. şakir Aydoğdu yu iyi diyorlar bölgeye giderken kliniği var ama ücretini unuttum onunda..
Neva_aydn Ayselcnt randevu bulamıyorum gittim gerçi pazartesi günü göstermedi bazı sikayetlerimde var dedim onları da soyliyim emin olamıyorum gitsemmi diye