_Mother_ Ayselcnt öyle yapım en iyisi insan düşündükçe evham yapıyor akışına kalsın kısmet herşey zaten
_Mother_ Ayselcnt Kubraakgn0 Merve-metin kızlar ben bugün tekrar kan vermiştim yükselişten emin olmak için 2147 çıkmış tekrar kan vermeme gerek yok diye düşünüyorum artık doktor kontrolüne giderim sağlıkla inşallah
mucizem4423 Neva_aydn aşkım bu gittiğim doktor Prof ve olduğum şehirde daha iyisi yok göt kadar bi yerdeyiz
mucizem4423 _Mother_ sen de sakin ol bacım hiç telaş yapma yükseliş çok güzel geçen seferki gibi değil korkacağın hiç bi şey yok rahat ol
_Mother_ mucizem4423 amin canım inşallah konu ile ilgili hiçbir fikrim yok inan bilmiyorum ama en kısa zamanda hallolur gebe kalırsın inşallah
Neva_aydn mucizem4423 aynen benim doktorda öyle daha iyisi yok ama oda iyi değil artık siz düşünün bu doktor diğerlerinden iyiyse diğerlerini siz düşünün
mucizem4423 Rahim filmi o kadar net ki yani ben bile anlıyorum sanki doğuştan spiral var gibi 🙄😂 kurban olduğum Allah ım işlerimizi kolaylaştırsın inşallah
mucizem4423 Neva_aydn gerçekten Allah iyilerine denk getirsin bizi de buralara düşürmeden anne baba olmayı nasip etsin 💕🤲🏻
Neva_aydn mucizem4423 amin amin canım inşallah kızlar dün gece kayınvalidemi kaybettik bennim Van’a gitme işi iptal
_Mother_ Neva_aydn aaa başınız sağolsun rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun canım hasta falanmıydı kizz
Merve-metin Neva_aydn başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır ve uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻
Neva_aydn mucizem4423 _Mother_ Ayselcnt Merve-metin Kubraakgn0 teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden kalbinde pil vardı rahatsizlandı hastaneye götürdük enfeksiyon dediler gece 2 ye kadar hastanede kaldık çıktık 3.30 ta anı kalp krizinden vefat etti