Kubraakgn0 _Mother_ Normal yavrum benimde böyleydi 2 aylık filan olmadan tam koyulaşmıyor testlerde şuan bile hala silik silik oluyor testin kalitesiyle ilgili sanırım birazda stres yapma 🥰
_Mother_ Kubraakgn0 Kubraakgn0 hii anladım canım inşallah evde son 1 tane kalmıştı köyü çıkar hatıra olarak kalır dedim bir an şüpheye düştüm ama dediğin gibi olabilir testle alâkalı hafta içi tekrar kan verecem cuma günü de devlete randevu aldım kendi doktoruma bayram sonrasına gidecem öncesi bir kafam rahat etsin dedim kese görünür her halde cuma günü
Kubraakgn0 _Mother_ Bak ben ocakta hamile kalmışım ona göre bile 3 martta yaptığım test bu şekilde silikti yine
Merve-metin _Mother_ inşallah güzel bi şekilde ilerleyecek gebeliğin canım 🙏🏻 miden bulandıkça bişeyler atıştır ye bebeğe de iyi gelir hemde senin midenin bulantısını keser 🥰
_Mother_ Merve-metin inşallah canım inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıkla nasip olur valla kilom zaten fazla sabah 5 de yada 7 de birşeyler atıştırmak için uyanıyorum
_Mother_ Ayselcnt Kubraakgn0 Merve-metin kızlar ben bugün tekrar kan vermiştim yükselişten emin olmak için 2147 çıkmış tekrar kan vermeme gerek yok diye düşünüyorum artık doktor kontrolüne giderim sağlıkla inşallah
Neva_aydn _Mother_ aynen canım bende öyle düşünüyorum canım nasip ya bakalim.vana gideyim bakalım o doktor ne diycek
Kubraakgn0 _Mother_ İnşallah yavrum bayramdan önce gidebilirsen git bakalım yada akşam acilde de kan verebilirsin aslında normalde verdiğin yerden
_Mother_ Kubraakgn0 akşam çok kalabalık oluyor bide eşim bu hafta gündüz çalışıyor eve geldiğinde çok yorgun oluyor o yüzden biraz beklim dedim genel olarak durumum iyi zaten çok şükür kanama lekelenme yok
mucizem4423 _Mother_ canımmm senin adına çok sevindim maşallah subhanallah sağ Salim kucağına alırsın inşallah bana da dua etmeyi unutmayın lütfen @Kubraakgn0 💕
_Mother_ mucizem4423 çok teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah hepinize ❤️🤲🤲
mucizem4423 Ben rahim filmi çekildim şekil bozukluğu ve perde çıktı ameliyat önerdi ama bu şekilde hamile kalan doğuran çok var napıcam bilmiyorum bilgisi olan var mı
_Mother_ mucizem4423 hiçbir fikrim yok canım benim ama hem şekil bozukluğu hem perde sorun olabilir doktorun ne dedi başka doktora göründün mü peki
mucizem4423 _Mother_ ameliyat edip perdeyi alacakmış şekli düzeltecekmiş bu şekilde hamile kalıp doğuran da var bilmiyorum napacağımı Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah
_Mother_ mucizem4423 amin canım inşallah konu ile ilgili hiçbir fikrim yok inan bilmiyorum ama en kısa zamanda hallolur gebe kalırsın inşallah