Neva_aydn mucizem4423 _Mother_ Ayselcnt Merve-metin Kubraakgn0 teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden kalbinde pil vardı rahatsizlandı hastaneye götürdük enfeksiyon dediler gece 2 ye kadar hastanede kaldık çıktık 3.30 ta anı kalp krizinden vefat etti
Ayselcnt Neva_aydn normal canım.. bir süre ne yazık ki öyle olur.. zamanla alışacak.. yapacak bişey yok..
Ayselcnt Neva_aydn Kubraakgn0 _Mother_ Merve-metin kızlar kardeşim hamileymiş..😁 dua edin sağlıklı olsun inşaAllah..
Kubraakgn0 Ayselcnt Yavrum güzel gidiyor şuanlık bi sıkıntı yok detaylıda da herşey çok güzel çıktı tahmini doğum 1 kasım gözüküyor 4 ay var bakalım nasipse 🥰😂
Ayselcnt Kubraakgn0 hadi bakalım inşaAllah.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..cinsiyeti neydi..
Ayselcnt Kubraakgn0 maşaAllah..🥰 sağlıkla gelsin inşaAllah.. düşünmek için erken belki ama sünnetini kırkı çıkmadan yaptırmanızı naçizane tavsiye ederim.. ben bilmiyordum.. keşke hemen yaptırsaydım..
_Mother_ Ayselcnt Kubraakgn0 Merve-metin kızlar ben bugün tekrar kan vermiştim yükselişten emin olmak için 2147 çıkmış tekrar kan vermeme gerek yok diye düşünüyorum artık doktor kontrolüne giderim sağlıkla inşallah
Merve-metin _Mother_ yaaa maşallah 🧿 evet canım tekrar kan vermene gerek yok gidip keseyi görebilirsin artık 🥰🙏🏻
_Mother_ Merve-metin inşallah oda güzel geçer yarın kendi doktorumumun sekreterine yazacağım gel cuma günü çağırır ise oraya giderim randevu düşmezse de devletten cuma gününe randevu almıştım zaten oraya giderim bayram sonrası doktoruma giderim artık mecbur