Merve-metin Kubraakgn0 aynen öyle canım toplu alırsın indirim kovalarsın nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan çok güzel outlet yeri önerebilirim hem kaliteli hemde uyguna alırsın
Kubraakgn0 Merve-metin Manisa akhisarda oturuyorum yavrum ama sürekli izmirde outlet var oraya gidip geliyoruz genel olarak zaten internette de çok uygun ve güzel şeyler var evet bizde diyoruz hepsini tek seferde toplu alırız çıkartırız aradan ☺️
Kubraakgn0 Neva_aydn Evet ya dimi 2 hafta sonra 5 aylık olucak yumurcak daha dün gibi ilk öğrendiğimiz zaman 🥹🥹
Merve-metin Kubraakgn0 aynen canım hepsini tek seferde alırsan internetten de alırsın daha uyguna gelir çok güzel şeyler var internette de
_Mother_ @Merve-metin @Ayselcnt benim bugün ki ovulasyon testim silik çıktı sanırsam yumurtlama oldu şimdi adet tarihim 14 gün sonrasına mı attı
_Mother_ Merve-metin yumurtlama oldu sanırsam çünkü bugün silik çıktı bu arada gebelik yok galiba bu sabah yaptığım test negatif çıktı boş
Merve-metin _Mother_ aaa gözlerimiz bizimle oyun mu oynadı 😏 değerlendirdin mi peki canım sen dünü bugünü ve yarını da değerlendir mutlaka eşinde sperm sorunu yoksa eğer
_Mother_ Merve-metin sorun yok test yaptık çok iyi çıktı dün değerlendirdim gece bugün Allah kerimdir bakalım kısmet artık aynen gözlerimiz bizimle çok iyi oyun oynadı sanırsam 😂😂 ama pembe olana kadar umut yok demiştim
_Mother_ Merve-metin kısmet yaa bilmiyorum az moralim bozuldu açıkça 😂😂 3 gündür sigara içmemiştim bugün eşime al dedim 😂😂 bana diyor ölüm delimisin sen 50 yaşındamısın yaşın kaç senin sanki
Merve-metin _Mother_ hayır moralini sakın bozma bak stres engel olur gebe kalmana sakinleş önce sen kafanı rahatlat moral bozmak yok
_Mother_ Merve-metin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin bakalım tekrar yumurtlama oldu galiba bu defa tutması dileğiyle
_Mother_ Ayselcnt Neva_aydn Merve-metin kızlar benim bugün karnım aşırı ağrıyor şişkinlik var yumurtlamaya göre bat 8 Haziran göğüslerim ağrıyor bide normalde evde sütyen takmam ama o kadar ağrıyorlar ki sallanırken sabah test yapmıştım ama bana hep görünürde çizgi oluyor nedense pembe olmayana kadar pozitif kabul etmicem sizce adet belirtileri de olabilir mi
Neva_aydn Kızlar bişi diycem ben son bir hafta çok çok özür dilerim tuvalete cikamiyordum karnimda aşırı gaz birikimi vardı ve gece 3 4 defa aşırı sıkışık halde idrara çıkıyorum normal mi
_Mother_ Neva_aydn normal canım mevsimler oluyor ki sende enflasyon vardı belki idrar ile atıyorsun enflasyon varken sık idrar normal kabul ediliyor
Neva_aydn _Mother_ evet canım enfeksiyon yüksek ihtimalle çünkü yanma da oldu hayırlısı olsun bata az kaldı