Neva_aydn _Mother_ evet canım enfeksiyon yüksek ihtimalle çünkü yanma da oldu hayırlısı olsun bata az kaldı
_Mother_ Neva_aydn hayırlısı olsun canım inşallah benim 8 Hazirana attı adet tarihim bakalım hayırlısı
mucizem4423 _Mother_ Neva_aydn Ayselcnt Kubraakgn0 kuzular ne durumdasınız ben de bayadır yoktum adete az kala yine bi baktım nolcaz böyle 🫣
_Mother_ mucizem4423 valla hiç bilmiyorum kuzum yaa rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah 🙏🤲
mucizem4423 Neva_aydn amiiiinnn inşallah Rabbim bizim gönlümüze de o ferahlığı versin inşallah ve bizi bunla sınamasın amiiin
mucizem4423 Kubraakgn0 yaa güzelim maşallah sana karnın nasıl da büyümüş gördüm fotoğrafını inşallah sağ Salim kolaylıkla sağlıkla kucağına alıcaksın Allah ın izniyle canım benim 💞
mucizem4423 Bat 28-29 Mayıs çok heyecanlıyım tatile gittik bu ay yaklaşık 10 gün önceden beri göğüslerim ağrıyor daha doğrusu uçları inşallah hamileyimdir de adet olmam
Neva_aydn Kızlar bat yarın hiç bişi yok sadece arada bir kasik ağrısı akıntı hiç yok başım dönüyor aradabir ve bünyem mi yorgun bilmiyorum sürekli uyumak istiyorum gözlerimi kapatmak istiyorum
_Mother_ Neva_aydn beklemeye devam 😂 normal şartlarda dün adet günüm dü ama 22 sinde yumurtlama olduğu için 5 veya 8 Haziran da olmam gerekiyor bekliyorum şu anlık sende ne durumlar
Neva_aydn Ayselcnt bende giremedim daha bazen tereddüt etmiyor değilim hamilemiyim diye çünkü idrar sıklığı var ama enfeksiyonla karıştırıyor da olabilirim neyseki cuma günü hastaneye gidicem sorucam kızlar bu doktor çok anlayışlıymis amh baksinmi söylesem mi bakın diye
_Mother_ Ayselcnt Neva_aydn Merve-metin kızlar benim bugün karnım aşırı ağrıyor şişkinlik var yumurtlamaya göre bat 8 Haziran göğüslerim ağrıyor bide normalde evde sütyen takmam ama o kadar ağrıyorlar ki sallanırken sabah test yapmıştım ama bana hep görünürde çizgi oluyor nedense pembe olmayana kadar pozitif kabul etmicem sizce adet belirtileri de olabilir mi