_Mother_ Ayselcnt şimdi vermek hiç istemiyordum ama yapacak birşey yok gibi ilaç için verecem yoksa 1 hafta sonra kan verim diyordum eczaneye gidip geçen ayki testin aynısını alıp yapim mi acaba
_Mother_ Kubraakgn0 altta ki fotoğraflar kordon büyük ihtimalle ama üstte ki bacak arası dolu gibi duruyor alttakilerden birşey anlamadım ben
_Mother_ Merve-metin bilmiyorum canım çok aradayım ama inşallah öyledir bazıları çizgi var diyor bazıları yok diyor heveslenmekte istemiyorum doktoruma ilaç için yazdım oda kan ver hemen dedi akşam gidip verecem
Kubraakgn0 Ayselcnt Bende anlamıyorum ki bana göstermedi de erkek gibi dedi kendi usg çıkarttı öyle bebeği bile görmedim ben doğru düzgün
_Mother_ Kubraakgn0 hiç bilmiyorum inan devlet hastanesi bu konuda mualla da zaten ultrasonları güven vermiyor sen detaylıya kadar hazırlık yapma.yine de
mucizem4423 _Mother_ Neva_aydn Ayselcnt Kubraakgn0 kuzular ne durumdasınız ben de bayadır yoktum adete az kala yine bi baktım nolcaz böyle 🫣
Kubraakgn0 _Mother_ Evet bakalım detaylıda netleşir zaten son aylara kadar bişey almayı düşünmüyoruz bizde
Merve-metin Kubraakgn0 canım ben pek anlamam bu resimden ama bence detaylı ultrasona girene kadar sen yine alışveriş yapma bence detaylı da net gözükür çünkü
Kubraakgn0 Merve-metin Evet zaten son aylara kadar biz alışveriş yapmayı düşünmüyoruz 7. Ayda filan gider toplu alırız dedik
Merve-metin Kubraakgn0 aynen öyle canım toplu alırsın indirim kovalarsın nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan çok güzel outlet yeri önerebilirim hem kaliteli hemde uyguna alırsın