Neva_aydn Ayselcnt hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana
Merve-metin Neva_aydn tamam o zaman kuzum ben ramazan diye gün aşırı ilerleyemiyorum maalesef çalışıyorum bide eve gidince iftardı yemekti derken geç oluyor bu aydan pek umudum yok o yüzden 3 günde bir oluyor ovülasyon testi yapıyorum ama değerlendirebilir miyim bilmiyorum hayırlısı hakkımızda inşallah 🙏🏻
Furqane2002 Kubraakgn0 ya benim adet 8 gündü bitmişdi şimdi hafif lekelenme oldu acaba hamilleik ola bilirmi?
Yes_mom0 Neva_aydn regl olmayı bekliyorum ama fazlasıyla akıntım var göğüs hasasiyetim de aşırı var bakalim
Yes_mom0 Ayselcnt sahur da regl oldum ilacımı kullanıp doktora gideceğim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için aşırı sancım var ya 🥺🥺
_Mother_ Neva_aydn benim durum hayla stabil 2 gündür akıntım var sadece adet belirtisi galiba yarın diğer gün falan olurum diye düşünüyorum bu ay 1 defa tek birliktelik oldu zaten hamile olabileceğimi de düşünmüyorum kimyasal yeni bitti bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Neva_aydn Yes_mom0 çorapsız gezme kalın giyin birde tatlı çay kekik çayı yap sancıyi azaltıyor normal bildiğimiz kekik biraz sıcak suyun içine dök bırak demlensin rengi hafif turuncu çok hafif ama olunca kekikleri çıkar içinden iç iyi gelicek sancina temizlensin rahmin
Yes_mom0 Neva_aydn inş cnm hepiniz için hep dua ediyorum lütfen sizde beni dualarınıza katın olur mu 🥺🤲
Yes_mom0 Neva_aydn yok ztn patik giyiniyorum üstüne birde pandif giyiyorum ayaktan sıkıyım normalde de çok sıkı giyiniyorum kekik çayını deniyecegim birde soğan kürünü de deniyeyim rahim iyice temizlensin tşk ederim cnm bilgilwrin için ,😌🌸