Ayselcanpolat Asligulcakirr üzüldüm canım..adet olurkenki o ruh halini çok iyi biliyorum..😪 bu ay olur inşaAllah..
Neva_aydn _Mother_ amin canım inşallah test yapicaktim vazgeçtim bende sürekli aldığım için eşimde gidip oradan almam😂
_Mother_ Neva_aydn kız sen niye böylesin belki hamilesin git al yap ben her ay gidip gelip alıyorum sanki senin yüzüne mi dikkat edecekler
Neva_aydn Ayselcanpolat benimki alır ama sürekli aldığı için birde eczacı tanıdık utanıyor diyor gidip almam ordan başka da yok baya uzak
Asligulcakirr Neva_aydn benim de öyleydi adete döndü baya karnım ağrıyor adet ağrısı hayırlısı olsun inşallah sizin vardır
Neva_aydn Asligulcakirr sorun yok canım da yok benim öyle değil ama sürekli akıntım var bu hafta çoğaldı ve 6 günlük bı gecikmem var
Yes_mom0 _Mother_ aynn cnm benim leke geldi bitti regl gecikmesinin 3.gunundeyim yarın kan verecem hayırlısıyla
Furqane2002 Kubraakgn0 ya benim adet 8 gündü bitmişdi şimdi hafif lekelenme oldu acaba hamilleik ola bilirmi?
Kubraakgn0 Asligulcakirr Ben iyiyim ya çalışıyorum bi sıkıntı yok ksıklarım ağrıyor sadece onada normal diyorlar bebek yerine yerleşiyor o yüzden oluyordur diyorlar
Neva_aydn _Mother_ kız akrabadır ondan alamıyorum birde dedikodu çıkartıyorlar ya yani öyle büyük bir yerde degilizki küçük bı kasaba o yüzden alamıyoruz 13 marta randevu aldım eşimle gidicem o zamana kadar test yaparım belki
_Mother_ Ayselcanpolat canım kendim için nasıl dua etmişsem sizin içinde hergün öyleyim hatta berat gecesi kanamam var diye kuran okuyamadım.oyle dua ettim bize