Neva_aydn Kızlar geldim hastaneye idrara sıkışık olmam lazımdı saat 9 dan beri idrarın gelmesini bekledim gelmedi mecbur kaldım orucumu bozdum bı şu bir meyve suyu içtim şuan sıkıştığim doktorun yanına gidiyorum dua edin 🥺🤲🙏
_Mother_ Neva_aydn orucu bozmuş olmana üzüldüm ama doktora gideceğin için keşke tutmasaydın ben öyle yapmıştım kötü olmuş doktor ne dedi peki
Neva_aydn Ayselcnt baktı dedi bı gelişme yok klomene basliycaz dedi adetin 1 yada 2. Günü ilacı yazicak
_Mother_ Neva_aydn sen geçen aylarda lh hormonun yüksek çıkmıştı zaten o zaman da demiştim sana yumurtalıklara bak o hormon yüksek oldumu yumurtalıklar büyümüyormuş ilacına başla düzenli kullan doktorun ne derse onu yap ekstra kür falan deneme inşallah olur
Ayselcnt Neva_aydn belki böylesi daha iyi olur canım..en azından doktor rehberliğinde daha sağlam ilerlesin.. hayırlısı olsun inşaAllah
Neva_aydn _Mother_ aynen bı sorun olduğu belliydi zaten de bende senin gibi adet olmayı bekliycem bakalım
_Mother_ Neva_aydn canım soğan kürü maydanoz kekik bilmem ne hiçbir şey yapma doktorun ne diyorsa onu yap önce yumurta rezervin düzelsin çoğalsın ondan sonra olur inşallah
Neva_aydn Ayselcnt bence yumurtlama olmuyor değil ya geç oluyordur diye düşünüyorum hafta yumurtlama olur bilmiyorum kafam çok karışık napicam bilmiyorum
_Mother_ Ayselcnt tutma canım her ihtimale karşı alttan muayene etmek istese oruç zaten bozulur sen niyet etme tutma en azından o gün borcun okur keffaret gerekmez niyet edip bozduktan sonra biliyorsun ki keffaret gerekiyor 60 gün bu arada kan vermek orucu bozmuyor
Neva_aydn Kızlar kullansam klomeni adeti düzene sokarmi yani neredeyse 38 günde bir adet oluyorum 28 günde bir olurmuyum
_Mother_ Neva_aydn klomen yumurtaların büyümesi ve çatlaması için kullanılıyor yumurtan büyümeye başlar ise adetin de düzene oturur
Ayselcnt Neva_aydn klomen hakkında hiçbir fikrim yok canım..senin hep mi uzundu döngün..genç kızlığındanda mı