_Mother_ Neva_aydn bence önce gidip folat tahlili yaptır 10 un altında ise kesinlikle kullanman gereken bir vitamin doktor sana uygun dozu verecektir zaten
Ayselcanpolat Beyzanur_1919 merhaba canım..geç döllenme olabilir biraz daha bekleyip kan ver istersen..
_Mother_ xEndless yaa kıyamam canım benim rabbim seni tekrar aynı acıyla sınamasın sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ Beyzanur_1919 inşallah geç döllenmedir canım Kasım ayında 12 gün gecikme ile adet oldum bende umarım senin geç döllenmedir
_Mother_ xEndless biz 4 ümüz de aynı gün adet olduk kimimiz geç kimimiz erken olduk umarım bu tesadüf değildir ve gelecek ay 4 ümüzde birbirimize gebelik haberi veririz
Neva_aydn _Mother_ aminn canım inşallah hepimizde doktor tavsiyesini paylaşalım önümüzdeki ay güzel haberlerle buluşalım inşallah
Kubraakgn0 Neva_aydn Ya ben okurken benim gözlerim doldu bu nasıl bişey böyle allah sabır versin keşke başka bi doktora daha gözükseymişsin vallahi tüylerim diken diken oldu ya
Neva_aydn Kubraakgn0 hiç bir şeyin farkında değildim ki değiştirdim doktorumu bundan çok memnunum ama marta kadar gebe kalmam lazım olmazsa ilaç tedavisi olucam