@_Mother_ @Neva_aydn @Ayselcanpolat @Kubraakgn0
Kizlar ben 1 senelik evliyim daha 3 ay falan korunduk daha sonra korunmadik 2 ay bekledik hamile kalamadim doktora gittim planlı gebelik istiyorum diye tahliller vs çok şükür temiz çıktı ama doktor bana pcossun dedi 😂 yok dedim ben pcos olamam çünkü reglim düzenli kilo verme sorunum yok kıllanma vs yani bende hiçbir bulgu yok nasi pcosum dedim yok yumurtalıkların öyle görünüyor dedi bana bitane vitamin verdi hap şeklinde onu kullandim günlere dikkat ettim 1 ay sonra ilk kimyasalim oldu adetten önce tahlil verdiğim de kanda 8 çıktı sonra adet günümde kanama oldu değerim düşmüştü çoktan doktor korunma dedi vitamine devam ettim onun peşine adet bekledigim tarihten önce yine fark ettim test yaptım tekrar testlerim pozitif çıktı doktora gittim hatta 2 günde bir takip yaptım değerim 133 e kadar çok düzenli yükseldi ultrasonla baktı doktor rahim kalinligin falan da guzel demişti 1 2 hafta sonra kese görünür dedi çıktım doktordan eve geldim kanama var yine sonra kan verdim değer bianda 25 e düşmüş doktor da dediki genetik test yaptır bnde doktor değiştirdim bu son gittiğim doktorumda 3.kez kimyasal olursa o zaman genetik test isterim demişti buda 3 oldu hiç tahlil yapmasam öğrenemezdim çünkü yine tam gunumde adet oldum bat 25 di 🙂 ve son gittiğim doktor sende pcos falan yok dedi ultrason görüntüsü verdi git istediğin doktora göster bunu dedi yani benim süreç biraz karışık 🙂 bakalım daha neler bekliyor beni