xEndless benim buna benzer bı sey yaşadım ben ben 6 aylık evliyim 1. Ay tek istemedim yani hap falan kullanmadım prezervatif kullandık sonra bıraktık korunmasız ilişki yaşadık benim bir ayım dolunca ben ne olur ne olmaz goriniyim dedim ama dugunumden üç gün önce de göründüm hiç bir şey yoktu ve tekrar gidince bana dediki doktor 6 cmlik kistin var yeni oluşmuş dedi 6 aylık bir tedaviye giriceksin dedi ilaç verdi kontrol hapı onu kullan dedi gecicek dedi ama bu süre zarfında hamile kalamazsin dedi tamam dedim her adetimde kullanmam gerekiyor ama ben bir buçuk ay boyunca adet olmadım ağrım çok şiddetli göğüslerime dokunamiyorum o derece sancım çok var tekrar gittim olabilir dedi kist düzensizlik yapar dedi tekrar ultrasondan baktı hiç bir şey değişmemiş dedi bir süre geçti aşırı sancım sanırsınız ki doğum yapıyorum o derece gece hastaneye kaldırdılar beni enfeksiyon var fazlasıyla dediler iğne yaptılar hap verdiler kullandim ertesi günü tekrar sancım oldu tuvalete kaçtım peçete kullandim ve anladimki düşük yaptım doktorumu değiştirdim gittim anlattım herşeyi bana söylediği söz şu “bir buçuk aylık hamileymissin ve o doktor bebeği kist zannetmiş muhtemelen yeni atanmış” dedi ve kızlar ben ondan sonra hamile kalmadım inşallah hepimizle bu ay kalicaz