xEndless @_Mother_ geçen gece verdim 5,03 bugün 6,79 çıkmış benim tahminimce sağlıklı gebelik değil en az 10 çıkması gerekirdi çünkü şimdi sıra bekliyorum doktorla konusucam yazarım tekrardan nasip kısmet hiç beklemiyordum bile böyle oldu 😂
xEndless @_Mother_ @Neva_aydn Kızlar doktor iki gün sonra bidaha tahlil istedi olumsuz konuşmadı önemli olan o sınırdan yükselmesiydi dedi birde daha regline 1 2 gün var olumsuz düşünmek yok dedi 🙂 beklicez o yuzden
_Mother_ xEndless canım moralini yüksek tut güzel düşün hiç belli olmaz yine de her ihtimale karşı çok umutlanma hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇 sağlıkla ilerlemesini diliyorum
xEndless @_Mother_ 😂 hicbisi hissedemiyorum yani ne sevinç var ne de üzüntü sinirlerim alınmış gibiyim hayırlısını diliyorum Allah’tan sadece 🙂 nasipde ne varsa o olur ilk teste gittiğim zamanda sıfır beklentiyle gitmiştim gebe kalmak içinde extra caba içine girmedim vitamin kullanıyorum sadece o kadar 🙂bide doktorun degerlendir dediği günü değerlendirdim
_Mother_ xEndless anladım canım hayırlısı olsun hakkında bende sadece folik asit kullanıyorum bide 2 ay ovulasyon testi denemiştim bı işe yaramadı bende 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 yok yaa 3 ayda pes edilmez herhalde pes etsem bile zaten korunmasız devam eder sadece üzerine bu kadar düşmem ne zaman olursa diye 😂😂
Kubraakgn0 _Mother_ Valla bende ne kür ne ilaç kullanmadım zaten ilk denememizdi bi grup filan mı kursak napsak 😂
_Mother_ Ayselcanpolat canım gebelik düşünüyorsan başlaman gereken bir vitamin zaten çok önemli bebeğin sağlıklı gelişimi için ben 7 temmuzdan beri içiyorum korunmayı bırakmadan 3 ay önce başladım
Kubraakgn0 _Mother_ Ya bu folik asite ara veriliyor mu sürekli içiyor musun her gün bana yazdı doktor kullanıyorum ama doğum kontrol hapı gibi 7 gün ara filan veriliyor mu
Ayselcanpolat _Mother_ ben ilk gebeliğimde hamile kaldığımda kullandım..bilmiyordum öncesindede kullanmak gerektiğini..başlayayım o zaman..
Neva_aydn Kubraakgn0 canım şimdi şöyle İzmir’de yaşıyorum ben Haluk tugran diye bı doktor var o folik asit tercih etmiyor çocuklarda otizim vs gibi hastalık yapıyormuş