xEndless @_Mother_ 6 gün gecikmistim evlendigim ilk ay reglim günü gününe olur hiç sasmazdi suphelendim doktora gittim hemen ama nasıl stresliym anlatamam 😂 doktor muayene etti tahlil istedi yok hamile değilsin dedi doktorun odasından çıktım iki üç dakika sonra regl oldum verdiğim parayla kaldım 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 bide tüm mü yutacaz kızlar bu bizim gurup iyi olduk biz böyle bu ay ne yapacaksınız nasıl yöntemler deneyeceksiniz fikir alışverişi yapalım ben bu zamana kadar ne kür ne ilaç hiç kullanmadım çocuk için Neva_aydn xEndless
_Mother_ xEndless yaa işte benimde 2 dir bu şekilde oluyor sinir oluyorum öyle de 😂😂 bı daha 5 gün gecikmeden sonra gidip kan verecem 😅😅😂 doğrusu Kasım’da 12 gün gecikti negatifti
Kubraakgn0 _Mother_ Valla bende ne kür ne ilaç kullanmadım zaten ilk denememizdi bi grup filan mı kursak napsak 😂
_Mother_ Neva_aydn tamam denerim adetten sonra yapacaz demi bunu her gece mi yoksa birlikte olmadan önce mi olacak
Neva_aydn _Mother_ her akşam ben birazdan sağlık ocağına gidicem vitaminlerim eksik sorucam hemşire demişti bana hamile kalmak istiyorsan doktora söyle ilaç versin kullan diye sorucam bakalım
xEndless @_Mother_ birazdan test vericem gidip duruma göre bakicam ne olup ne bittiğine 🙄 bu arada dediğin gibi bu grup iyi oldu 😂 birbirimize destek çıkarız konuşuruz 🤗
_Mother_ xEndless hadi bakalım inşallah senin olumludur bize moral olursun 🥰 aynen iyi oldu gebe isen de artık bize ne yaptın ne ettin bu ay yazarsın 😂😂
_Mother_ Neva_aydn git sor bakalım doktor ne diyecek bize de yazarsın bende yarın gidip hormon tahlili verecem
_Mother_ Neva_aydn @Kubraakgn0 valla 3 ümüz de aynı gün adet olduk bide Allah’ın hikmetine bak 😅😂 gelecek ayda inşallah 3 ümüz de aynı hun gebelik haberi alırız çok amin 🥰 sende gebe olarak aramızdan sıyrılırsım inşallah 😇 @xEndless
xEndless @_Mother_ geçen gece verdim 5,03 bugün 6,79 çıkmış benim tahminimce sağlıklı gebelik değil en az 10 çıkması gerekirdi çünkü şimdi sıra bekliyorum doktorla konusucam yazarım tekrardan nasip kısmet hiç beklemiyordum bile böyle oldu 😂
xEndless @_Mother_ @Neva_aydn Kızlar doktor iki gün sonra bidaha tahlil istedi olumsuz konuşmadı önemli olan o sınırdan yükselmesiydi dedi birde daha regline 1 2 gün var olumsuz düşünmek yok dedi 🙂 beklicez o yuzden
_Mother_ xEndless canım moralini yüksek tut güzel düşün hiç belli olmaz yine de her ihtimale karşı çok umutlanma hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇 sağlıkla ilerlemesini diliyorum
xEndless @_Mother_ 😂 hicbisi hissedemiyorum yani ne sevinç var ne de üzüntü sinirlerim alınmış gibiyim hayırlısını diliyorum Allah’tan sadece 🙂 nasipde ne varsa o olur ilk teste gittiğim zamanda sıfır beklentiyle gitmiştim gebe kalmak içinde extra caba içine girmedim vitamin kullanıyorum sadece o kadar 🙂bide doktorun degerlendir dediği günü değerlendirdim
_Mother_ xEndless anladım canım hayırlısı olsun hakkında bende sadece folik asit kullanıyorum bide 2 ay ovulasyon testi denemiştim bı işe yaramadı bende 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 yok yaa 3 ayda pes edilmez herhalde pes etsem bile zaten korunmasız devam eder sadece üzerine bu kadar düşmem ne zaman olursa diye 😂😂