_Mother_ Üfff şu beklemek kadar iğrenç birşey yok yaa karnimda tuhaf şeyler oluyor açık şekilde akıntım var aşırı sinirlerim bozuldu belli gebeyim bu ay olmuştur diye 5 gündür sigara içmiyordum gittim şimdi içtim sinirlerim bozuldu
Neva_aydn Kubraakgn0 benim akıntı rengim koyulasti bende regl oluyorum sonucum çıktı 1.20 gebe değilim
_Mother_ Kubraakgn0 ben olmadım daha şuan kan vermeye gidiyorum yani 2 defa yumurtlamış olmam lazım adet olmamak için bilemiyorum
Elru Sevde345 benimde adetime 5 gun vardi dün kan verdim 36 cikti hamilelikmis 48 saat sonra yine vericem İnsallah sendede artar canim🙏🙏❤️
Neva_aydn Haydi kızlar Şubat ayında çalışmaları siklastiralim😂 hepimize hayırlı haberler versin inşallah Şubat ayı 🤲
_Mother_ xEndless Neva_aydn ahahhahaa kan verdim eve geldim çok açık renkte leke geldi adet olacam bende sanırsam 😂😅 gelecek aya kaldı bizim bahar
Neva_aydn _Mother_ hiç moral bozmuyoruz bir sonraki ay sıkı çalışıyoruz ha bir de kızlar her gece uyumadan önce bir tam sarımsağı hap gibi yutun üstüne su için spermleri çekiyormuş
_Mother_ Neva_aydn aynen kismetimizde ne varsa 😇 Ahahhahaa kız spremleri çekelim derken adamı uzaklaştırmayalım sarımsak kokusu yoğun 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 bide tüm mü yutacaz kızlar bu bizim gurup iyi olduk biz böyle bu ay ne yapacaksınız nasıl yöntemler deneyeceksiniz fikir alışverişi yapalım ben bu zamana kadar ne kür ne ilaç hiç kullanmadım çocuk için Neva_aydn xEndless