Kubraakgn0 _Mother_ Hiç görmedim yavrum ya olsun birdahaki aya baklım nasipse belki aynı anda kalırız 🥹🥰
_Mother_ Kubraakgn0 inşallah canım 😇 Şubat ayını belki es geçerim ben Mart’ta devam ederim bilmiyorum
Ayselcanpolat _Mother_ gerçekten öyle..bizim çok şükür var ve bunarağmen ne kadar stres yapıyoruz.. ya olmayanlar..😔Rabbim olmayanlara sabır ve canıgönülden isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin..
_Mother_ Üfff şu beklemek kadar iğrenç birşey yok yaa karnimda tuhaf şeyler oluyor açık şekilde akıntım var aşırı sinirlerim bozuldu belli gebeyim bu ay olmuştur diye 5 gündür sigara içmiyordum gittim şimdi içtim sinirlerim bozuldu
Neva_aydn Kubraakgn0 benim akıntı rengim koyulasti bende regl oluyorum sonucum çıktı 1.20 gebe değilim
_Mother_ Kubraakgn0 ben olmadım daha şuan kan vermeye gidiyorum yani 2 defa yumurtlamış olmam lazım adet olmamak için bilemiyorum
Elru Sevde345 benimde adetime 5 gun vardi dün kan verdim 36 cikti hamilelikmis 48 saat sonra yine vericem İnsallah sendede artar canim🙏🙏❤️
Neva_aydn Haydi kızlar Şubat ayında çalışmaları siklastiralim😂 hepimize hayırlı haberler versin inşallah Şubat ayı 🤲
_Mother_ xEndless Neva_aydn ahahhahaa kan verdim eve geldim çok açık renkte leke geldi adet olacam bende sanırsam 😂😅 gelecek aya kaldı bizim bahar
Neva_aydn _Mother_ hiç moral bozmuyoruz bir sonraki ay sıkı çalışıyoruz ha bir de kızlar her gece uyumadan önce bir tam sarımsağı hap gibi yutun üstüne su için spermleri çekiyormuş