_Mother_ Ayselcanpolat yaa canım rabbaim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder bu kimyasal gebelikte çok fazla olmaya başladı niye ki acaba
Gamze_dn Donthappymom hemde asiri psikoljim bozuluyor benmde en garantisi adet 4 5 gun gececek oyle yapilacak
Ayselcanpolat _Mother_ sağol canım.. inşaAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.. 💙evet bende sık duyuyorum.. ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamamıştım..ikinciyi yapalım dedik.. bundada böyle oldu..arayı çok açmasam olacakmış.. 🙂
Donthappymom Gamze_dn he valla yaa beş tane test yaptım benden bu kadar daha demekki gebelik yok olsa olurdu
Gamze_dn Donthappymom benim acayip gogus agrim var acile gittim kan verdim dua edin insllh guzel sonuclar alirim hanimlar
Ayselcanpolat Neva_aydn sonucun hala çıkmamış olması enteresan.. ben yaptırdığımda ertesi gün hemen e nabıza düşüyor..
_Mother_ Ayselcanpolat benimde 2 gebelik hemen oldu ilki kürtaj olmak zorunda kaldım 2. Yi korunmayı bıraktım 15 gün sonra öğrendim hamileyim bu defa tutmuyor 😂😂 ara açılınca öyle oluyor sanırsam 2 yıl 9 aylik kızım benimde