xEndless @_Mother_ bencede regl olmazsan gidip kan ver netleşsin.. Yarın tahlil vereyim Yazicam buraya sonucun kaç çıktığını
_Mother_ xEndless bugün olmazsam yarın yapacam bende tahlil sende mi yarın tekrar kan verecen güzel yükselir inşallah yaz mutlaka
Neva_aydn xEndless inşallah aynen bekliycez bugün çıkmaz sonuç akşama kadar bakmiycam sisteme ama.zaten çıksa sağlık ocağından ararlar beni
_Mother_ Neva_aydn canım e nabiza geç düşüyor ama labaratuvar sistemine girince öğrenebilirsin eğer kan verirken fazladan kalan bandrolu almissan
xEndless @_Mother_ Evet yarın vericem doktorumla da konuştum sonuç çıksın ona göre ilaç vericem dedi bakalım dua edin kızlar 🤲
_Mother_ Ayselcanpolat yaa canım rabbaim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder bu kimyasal gebelikte çok fazla olmaya başladı niye ki acaba
Gamze_dn Donthappymom hemde asiri psikoljim bozuluyor benmde en garantisi adet 4 5 gun gececek oyle yapilacak
Ayselcanpolat _Mother_ sağol canım.. inşaAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.. 💙evet bende sık duyuyorum.. ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamamıştım..ikinciyi yapalım dedik.. bundada böyle oldu..arayı çok açmasam olacakmış.. 🙂
Donthappymom Gamze_dn he valla yaa beş tane test yaptım benden bu kadar daha demekki gebelik yok olsa olurdu
Gamze_dn Donthappymom benim acayip gogus agrim var acile gittim kan verdim dua edin insllh guzel sonuclar alirim hanimlar