Neva_aydn _Mother_ bebisimiz de küçük demekki yarın tekrar kan ver yada iki gün sonra artışı gör canım
Neva_aydn _Mother_ inşallah senin yükselme sağlıklı olur bende yarın test yapicam dua edin olur mu çok korkuyorum
_Mother_ Neva_aydn inşallah canım sağlıkla yükselir sizler için çok dua edecem inşallah pozitif görürsünüz sizde sizin için Meryem suresi ile yasin okuyacam allah kabul etsin inşallah
Dilaradefe28 Sinemm68 kizlar benmde 5 mart adet gunum bugun test yaptm sonrasinda silik cizgi cikmis kurumadir diye dusunuyorum 1 hafta varken kaset testte sonuc cikan varmi 😪
Kubraakgn0 Dilaradefe28 Valla aşkım ben adetime 3 gün varken yaptım negatifti 2 gün geçince yaptım çok silik pozitifti
Kubraakgn0 _Mother_ Bebeğim yükselir daha o yeni olduğu için düşüktür zaten testtede çok silik çizgi vardı
_Mother_ Kubraakgn0 aynen canım inşallah yükselir kanama sadece korkuttu işte oda inşallah yerleşmedir bu sabah yine test yaptım diğerlerine göre biraz daha koyu en azından bu defa eşim görebildi 😅😅
_Mother_ Ayselcanpolat inşallah canım ikimizde hamile olduğumu hissetmiştik adet olunca şaşırmıştık işte Allah’ın kısmeti kan gelse dahi umut varmis rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sizlere de nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ Yes_mom0 çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sizelere de nasip etsin inşallah hep birlikte umutla bekledik
Asligulcakirr _Mother_ yükselişe bak kuzum hayırlı olsun inşallah 10 dan yüksek sonuçta önemli olan o :) inşallah
_Mother_ Asligulcakirr aynen canım yarın tekrarlayacam inşallah güzel yükselir bugün yine test yaptım diğerlerine göre daha koyu çıkmış rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah
Asligulcakirr Ayselcanpolat ilk idrarla yaptım aynı yani varla yok arası silik bi çizgi sanırım adetim başlıyor lekenlenmem oluyo adet oluyorum gibi bi karın ağrım var
_Mother_ Asligulcakirr aşkım biliyorsun ki benim 1.5 gün baya kırmızı kanamam oldu adet oldum sanmıştım kanama sonrası gebeliğimi öğrendim inşallah senin de yerleşmedir
Ayselcanpolat Asligulcakirr inşaAllah olmazsın canım..aslında prodoctor doğru sonuç veriyor diyorlar ama bilemedim..
Ayselcanpolat _Mother_ aynen ben senden umutluyum demiştim.. 😁🥰 inşaAllah sağlıkla yükselir.. bak hergün benim için dua ediyorsun ona göre..😁sen hamilesin unutma..🤭
_Mother_ Kızlar tecrübemden yola çıkarak söylüyorum erken gebelik testlerine boşuna o kadar para vermeyin ben bir ton para verdim çünkü 😅😅 kaset testte beta 11 Ken silik olsa dahi pozitif gösterdi daha da ucuz hem
Yes_mom0 _Mother_ aynn cnm benim leke geldi bitti regl gecikmesinin 3.gunundeyim yarın kan verecem hayırlısıyla
Neva_aydn _Mother_ amin canım inşallah test yapicaktim vazgeçtim bende sürekli aldığım için eşimde gidip oradan almam😂
Ayselcanpolat Asligulcakirr üzüldüm canım..adet olurkenki o ruh halini çok iyi biliyorum..😪 bu ay olur inşaAllah..
_Mother_ Ayselcanpolat canım kendim için nasıl dua etmişsem sizin içinde hergün öyleyim hatta berat gecesi kanamam var diye kuran okuyamadım.oyle dua ettim bize