Kubraakgn0 @_Mother_ Ayy çatlicam ya e nabızdan bakıp duruyorum sonuçlar çıkmamış hiç daha bi progestan çıkmış onunda değeri 10.14 normal olarak çıkmış progestan ne için oluyor bi bilginiz var mı
_Mother_ Kubraakgn0 hamilelik esnasında bebeğin tutunması gelişmesi için gelişen hormon diye biliyorum döllenen yumurta gelişiminin belirtisi hatta kanama falan olunca domtorlar progestan ilacı yazıyor
Kubraakgn0 _Mother_ İnternette biraz araştırdım düşük gibi sanki hamileyken ilk haftalarda bile 20 filan olması gerektiği yazıyor ama e nabızda değer normal diyor
_Mother_ Kubraakgn0 yok aşkım referans aralığında ise sorun yok takılma çok Google de yazanlara zaten gebelik oluşunca o hormonu vücut üretmeye başlıyor öncesinde yok
_Mother_ Neva_aydn doktor bunu söylemedi mi mesela benim doğum sonrası akıntım vardı iltihap yada enfeksiyon değil ama bir krem yazmıştı doktor çubukları vardı onla çekip içeri sıkıyordum akşamları 7 gün kullan dedi 7 gün boyunca ilişki yasaktı
_Mother_ Neva_aydn yaaa kıyamam sana ben denk geldiğin doktorlar cidden değişik ama sen fitilleri düzenli kullan bak burda fitil sonrası gebe kalanlar olmuştu doktor ne zamana kadar kullan dedi sana
_Mother_ Kubraakgn0 referans aralığında zaten gebelik olunca artırmış normal de 0.2 arası falan oluyormuş yumurtlama zamanı artıyor döllenme sonrası artmaya devam ediyormuş
_Mother_ Neva_aydn öyle ise aşkım sen bitirene kadar ilişki yaşama ilacın tamamen faydası olsun en azından