_Mother_ kzlcairem eşim ısrarla görmüyorum diyor sinir oldum ona yaa 😂😂 kimyasal mı oldu acaba benim çatlama 11 Şubat’ta olmuştu bugün 14. Gün varsa bu kadar silik olması normal mi bide 1.5 gün kanamam oldu Yes_mom0
Ayselcanpolat _Mother_ evet canım görünüyor..ama kimyasal öyle olmaz ki..kimyasalda normal kanama oluyor..benim 6 gün sürdü.. normal pozitif çıktı..1 hafta sonra kanamam oldu..beta düştü.. inşaAllah seninki sağlıklı gebeliktir..😘🥰çok sevindim gülüm..😘
_Mother_ Ayselcanpolat valla bilmiyorum ki canım inşallah pozitiftir yalan değildir diye umut ediyorum daha önce hiç yerleşme kanaması da yaşamadım oda nasıl bilmiyorum sadece 8 haftalık iken kahverengi lekelenme olmuştu bende ama bu baya canlı kırmızıydı
_Mother_ Yes_mom0 ona da yansıma diyor 😂😂 yarın sabah tekrar yaparım bakarım umut varsa gider kan veririm zaten kafa temiz olur hayırlısı ne ise o olsun
_Mother_ Neva_aydn inşallah canım inşallah hepimiz için çok dua ettim rabbim ellimize boş çevirmesin inşallah
Neva_aydn _Mother_ amin canım inşallah aşkım sen direk polikliniğie git hem ultrasona da bakarlar kan da alirlar
_Mother_ Neva_aydn aşkım yarın eşim son gündüze gidecek sonra evde geceye dönecek kan verim bir önce gebelik varsa kendi kadın doğum doktorum var özel klinikte direk ona giderim
Kubraakgn0 _Mother_ Yavrum belki gelen yerleşme kanamasıdır bende silik çizgi görüyorum sabah bidaha yap inşallah koyulaşır 🥰🥹
_Mother_ Ayselcanpolat aynen bende öyle duydum okudum hatta üstüne görme durumu ile hemen hemen aynıyım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Asligulcakirr _Mother_ bence çok yeni çatlamanın 14. Günü böyle silik çıkması çok normal inşallah kanda çıkar hayırlısı olsun heyecanlandım inanki 🤲🏻💞
_Mother_ Neva_aydn bakacaz artık sabah kismette ne varsa inşallah 😇 kanama durumu işte beni korkutuyor sadece gebelik varsa diğer arkadaşın dış gebelik oldu yaa