_Mother_ Kubraakgn0 kzlcairem Ayselcanpolat Neva_aydn Kızlar benim gördüğümü bu defa görüyorsunuz demi buda yanlış olamaz 😂 galiba kimyasal geçirdim yaa ben çok çok silik sabah tekrar yaparım kan vermeye de giderim
Kubraakgn0 kzlcairem Valla ben yarın hastaneye gidip bebişimin durumu öğrenicem banada bol bol dua etmeni isterim 🥰🥹
_Mother_ kzlcairem eşim ısrarla görmüyorum diyor sinir oldum ona yaa 😂😂 kimyasal mı oldu acaba benim çatlama 11 Şubat’ta olmuştu bugün 14. Gün varsa bu kadar silik olması normal mi bide 1.5 gün kanamam oldu Yes_mom0
Ayselcanpolat _Mother_ evet canım görünüyor..ama kimyasal öyle olmaz ki..kimyasalda normal kanama oluyor..benim 6 gün sürdü.. normal pozitif çıktı..1 hafta sonra kanamam oldu..beta düştü.. inşaAllah seninki sağlıklı gebeliktir..😘🥰çok sevindim gülüm..😘
_Mother_ Ayselcanpolat valla bilmiyorum ki canım inşallah pozitiftir yalan değildir diye umut ediyorum daha önce hiç yerleşme kanaması da yaşamadım oda nasıl bilmiyorum sadece 8 haftalık iken kahverengi lekelenme olmuştu bende ama bu baya canlı kırmızıydı
_Mother_ Yes_mom0 ona da yansıma diyor 😂😂 yarın sabah tekrar yaparım bakarım umut varsa gider kan veririm zaten kafa temiz olur hayırlısı ne ise o olsun
_Mother_ Neva_aydn inşallah canım inşallah hepimiz için çok dua ettim rabbim ellimize boş çevirmesin inşallah