kzlcairem Kızlar en baştan bu yana olan tüm konuşmaları kaç gündür okuyorum, sizler beni tanımıyorsunuz ama hepinizi tanıdım ben heyecanla hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😍🫶🏻
_Mother_ kzlcairem yaaa canım rabbim seninde gönlüne göre nasip etsin inşallah çok iyi niyetlisin 🥰♥️
Ayselcanpolat kzlcairem sağol canım benim..sağlıklı doğumun olsun inşaAllah..🥰 Rabbim bu ay banada nasip etsin inşaAllah..dua et lütfen..
kzlcairem _Mother_ Ben de serklajlı bir gebeyim 30 haftalık sizin için bol bol dua edeceğim rabbim gönüllerinize göre versin inşallah 🤲🏼🌸🩷
_Mother_ Kubraakgn0 kzlcairem Ayselcanpolat Neva_aydn Kızlar benim gördüğümü bu defa görüyorsunuz demi buda yanlış olamaz 😂 galiba kimyasal geçirdim yaa ben çok çok silik sabah tekrar yaparım kan vermeye de giderim
Kubraakgn0 kzlcairem Valla ben yarın hastaneye gidip bebişimin durumu öğrenicem banada bol bol dua etmeni isterim 🥰🥹
_Mother_ kzlcairem eşim ısrarla görmüyorum diyor sinir oldum ona yaa 😂😂 kimyasal mı oldu acaba benim çatlama 11 Şubat’ta olmuştu bugün 14. Gün varsa bu kadar silik olması normal mi bide 1.5 gün kanamam oldu Yes_mom0