_Mother_ Neva_aydn olduğunu sanmıyorum canım sadece emin olmak için işte en azından varsa önlem alınır kanama sebebi araştırılır
Neva_aydn _Mother_ aynen canım ben hala bilmiyorum neden kanama olduğunu doktora sorduğumda gayet normal dedi
Neva_aydn _Mother_ ay hadi İnşallah canım rabbim bu mübarek günün hürmetine güzel haberler versin bize
_Mother_ Kubraakgn0 inşallah öyledir canım sadece belim çok ağrıyor bu zamana kadar asla adet zamanı ağrım sızım hiç olmadi hatta ağrısı olanlara hayret ederdim nasıl ağrıyor diye 3 gündür perişan oldum resmen belimden eşim işte nöbetçi eczane baktım uzakta biraz arabada garajda çıkarmam biraz zor o yüzden eşimin işten gelmesini beklicem mecbur
_Mother_ Kubraakgn0 yaa ekip arabası ile eve geliyor yaa arkadaşların yanında inip almim dedi nöbetçi eczane falan bide saat geçmesin ev egekince birlikte gider alırız dedi yemekten sonra gideriz kanama tamamen kesildi hespladim 1.5 gün sürmüş oldu
_Mother_ Ayselcanpolat inan hiç bilmiyorum canım çok araştırdım bende öyle düşünüyorum ama umut etmekte istemiyorum belki de psikolojikmen ama hiç böyle kısa sürmedi bu zamana kadar yoğun kanamam hiç bir ay yok ama lekelenme tarzı olsa dahi 5 gün oluyordu mutlaka bide aklımı kurcalayan birlikteliktrn sonra kanama oldu yaa acaba diyorum işte umut fakirin ekmeğidir 😂😂😂
kzlcairem Kızlar en baştan bu yana olan tüm konuşmaları kaç gündür okuyorum, sizler beni tanımıyorsunuz ama hepinizi tanıdım ben heyecanla hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😍🫶🏻
_Mother_ kzlcairem yaaa canım rabbim seninde gönlüne göre nasip etsin inşallah çok iyi niyetlisin 🥰♥️
Ayselcanpolat kzlcairem sağol canım benim..sağlıklı doğumun olsun inşaAllah..🥰 Rabbim bu ay banada nasip etsin inşaAllah..dua et lütfen..