Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah bitanem ama burda sohbette olucam sadece bebek düşüncesini kafamdan çıkartmak istiyorum
Kubraakgn0 Neva_aydn Yap canım tutar inşallah çok üzerine düşme takma kafana herşey güzel olucak inşallah 🙏🥰
Kubraakgn0 Neva_aydn Az önce acile gittim kan almadılar pazartesi gidicem bakalım nasipse bende inşallah sağlıklıdır minik mercimek 🥹
Kubraakgn0 Neva_aydn Uygulamaya göre 4 hafta 2 günlük ama bence 3 haftalık filan anca çünkü daha belirgin çıkardı herhalde testte 4 haftalık olsa 😂
Yagmur-55 Kubraakgn0 aa seninle biraz yakın gibi tarihlerimiz en son 27 sinde adet görmüştüm ben o tarihten bugüne 3.5 4 hafta falan oluyo benimde
Kubraakgn0 Yagmur-55 Yavrum ben 24 ünde oldum 28 inde bitti bu ay 20 sinde olmam lazımdı olmadım test yapınca pozitifi gördüm ☺️
Yagmur-55 Kubraakgn0 yaa hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ❤️ benimde 27 sinde bat 28ine randevu aldım bakalım o zaman belli olucak ne kadarlık olduğu
Kubraakgn0 Neva_aydn Sen yine fazla takılma ilişkiye bebek olsun diye düşünerek girme akışına bırak rabbim doğru zamanı biliyordur ☺️görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler 🥰
Yagmur-55 Kubraakgn0 ben 10 gün varken evde test yapmıştım canım silik çıkınca kan verdim öyle öğrendim normalde günüm daha vardı 27sinde oluyorum