Neva_aydn Yagmur-55 mesela benim bu hafta aşırı akıntım vardı bugün daha fa yoğunlaştı doktorda salı günü yumurtlama zamanındasin dedi ne zaman çatlar bilmiyorum çatladigi zaman yani boyle sıcak basıyor mi terleme gibi oluyor mu
Yagmur-55 Neva_aydn Neva_aydn sıcak bastığı zaman işte çatlamış olduğu sen doktorun onu söylediği günden itibaren ilişkiye başla aksatmadan 2 günde bir gir sıcak basması halsizlik aşırı uyku hali oluyo genelde hiç bişey yapasın gelmiyo ama halsizim diye ilişkiye girmemezlik yapma en önemli zamanlar çünkü
Kubraakgn0 Yagmur-55 Doğru söylüyor hem yumurtlama günlerinde günde 1 tanede olsa havuç ye yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyormuş ben şubat başından beri günde 1 tane havuç yedim bi dolu bir boş olarakta birlikte olduk inşallah bidahaki ay alırsın güzel haberleri Neva_aydn
Kubraakgn0 Neva_aydn Kendine dikkat et güzelim nasıl iyi hissediceksen öyle olsun kalbimiz hep seninle olurda iyi haberi alırsan bizide bilgilendir lütfen 🙏🥰
Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah bitanem ama burda sohbette olucam sadece bebek düşüncesini kafamdan çıkartmak istiyorum
Yagmur-55 Kubraakgn0 evet havuç çok faydalı bir de kuru incir yemiştim ben eşime de vermiştim onun da çok faydaları var
Kubraakgn0 Yagmur-55 Evet bende 1 dolu bi boş ilişkiyle havuç çok yedim ve doğum kontrol hapı kullandım 8 ay herkes 3 ay 6 ay anca olur demişti 1 ay adet gördüm bu ay olmadım işte nasip ne zaman gelirse o zaman oluyor
Kubraakgn0 Neva_aydn Yap canım tutar inşallah çok üzerine düşme takma kafana herşey güzel olucak inşallah 🙏🥰
Kubraakgn0 Neva_aydn Az önce acile gittim kan almadılar pazartesi gidicem bakalım nasipse bende inşallah sağlıklıdır minik mercimek 🥹
Kubraakgn0 Neva_aydn Uygulamaya göre 4 hafta 2 günlük ama bence 3 haftalık filan anca çünkü daha belirgin çıkardı herhalde testte 4 haftalık olsa 😂
Yagmur-55 Kubraakgn0 aa seninle biraz yakın gibi tarihlerimiz en son 27 sinde adet görmüştüm ben o tarihten bugüne 3.5 4 hafta falan oluyo benimde
Kubraakgn0 Yagmur-55 Yavrum ben 24 ünde oldum 28 inde bitti bu ay 20 sinde olmam lazımdı olmadım test yapınca pozitifi gördüm ☺️
Yagmur-55 Kubraakgn0 yaa hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ❤️ benimde 27 sinde bat 28ine randevu aldım bakalım o zaman belli olucak ne kadarlık olduğu