_Mother_ Yes_mom0 inşallah canım üzülme hepimiz aynı kervandayız en yakın zamanda inşallah bizlerede nasip olur senin 11 Şubat mi çatlama olmuştu benimde o zaman oldu adaha adet olmadım sabah test yaptım negatif çıktı
Neva_aydn Yes_mom0 üzülme kuzum benim kan sonucum dün çıktı negatif herşey nasip belki rabbim bizi bir araya getirdi böylesini hayırlı kıldı aynı anda hamile kalırız belki
Yes_mom0 _Mother_ ya benim kahverengi akıntı başladı regl oldum sandım ama oda hemen kesili verdi ben anlamadım bu işten birsey
Ayselcanpolat _Mother_ daha yeni 10 gün olmuş canım..15. Gün bile çıkabiliyor..yumurtlama günü 3 gün üst üste mi değerlendirmiştin..
_Mother_ Ayselcanpolat yok aşkım 9 Şubat ilk yumurtlama değerlendirdim 10 boş 11 Şubat çatlama değerlendirdim
Neva_aydn Yes_mom0 benim çatlama oldumu bilmiyorum geçen hafta az biraz kanama gördüm önümüzdeki haftaya kadar bekliycem eğer regl olmazsam 13. Gün doktora gidicem yumurtalıklara bakmak için
Neva_aydn Kubraakgn0 aynen öyle gebelik olmamasına üzülmedim çünkü biliyordum olmadığını sanki korkum lh değerim
Kubraakgn0 Neva_aydn Güzel bi doktor bul canım gerekirse özele filan git olmadı ama tüm tahlillleri yaptır iyice araştırsınlar bakalım neden böyle oluyormuş
Neva_aydn _Mother_ aynen yok kız üzülmüyorum çünkü ilaç kullanicam vajinal iltahaplanmam var fitil kullanicsm diyet de yapicam kilo vermek için 65 kiloyum aynen kaldın bir süre çocuk ha korunmiycsm ne zaman olursa olsun
Yes_mom0 Neva_aydn cnm benim kahverengi akıntım baya oldu ama durdu sokulmedim söküldü sandım 1 saat sonra gittiğimde birşey yoktu aksmaa kadar bekliyecem bakalım hayırlısı olsun cnm
Neva_aydn _Mother_ aynen canım şükür kocam yanımda sağ önümüzde uzun bir süre var doğal yolla olmazsa tedaviyle bir şekilde olur ida Allah’ın işi
Asligulcakirr Neva_aydn güzel kuzum hayırlısı olsun hakkında lh dönemsel yükselip düşüyor değişiyor yani dert etme amh baktırmış mıydın hiç
Asligulcakirr Asligulcakirr ben bakın dediydim de bakmamışlar nedense anlamadım daha da üzerine düşmedim adetime 5-6 gün var erken gebelik yaptım benim de yok yine adet olucam galiba ama cidden çok sinir bozucu bir durum töbe Estağfirullah
Asligulcakirr _Mother_ amin canım benim evladını da sana bağışlasın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 💕😘