yasamblogz bat 22 beta 61.5 biraz erken verdim dayanamadım umarım yükselişi de düzenli olur güzel haber bekleyen herkes inşallah güzel haberler alır Allah hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar kucağımıza almayi nasip etsin
_Mother_ yasamblogz gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah 🙏🥰
_Mother_ Ayselcanpolat yaptım aşkım negatif yine olsa çıkardı diye düşünüyorum artık adet olmayı beklicem nasip bu ayda yokmuş kismette
Ayselcanpolat _Mother_ hayırlısı olsun canım..üzme kendini..hem daha adet olmadın.. önünde birkaç gün daha var..😘
_Mother_ Zeynep1604 yaa ne güzel senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benimde çok şükür 1 tane kızım var korunmayı 4 ay oldu yeni daha ama gebelik oluşmadı zamanı varmış demek ki daha
_Mother_ Yes_mom0 inşallah yerleşmedir test var mı evde yapsan ama adet olsa dünden beri sokulur diye düşünüyorum ben
_Mother_ Ayselcanpolat aynen canım bakalım nasip kısmet inşallah beli olmaz 11 Şubat işte 10 gün oldu yeni 3 4 gün var adete hayırlısı neyse o olsun yaa yeni birşey öğrendik bu ay onu denicem adetin 2. Günü başlanıyor 12 gün sabah aç karna yeniliyormuş çörek otu tarifi bakalım ise yarayacak mı
_Mother_ Neva_aydn aşkım strese girme bak herşey ondan oluyor zaten takılma git dışarı hava al gez alışveriş yap kafanı boşalt bak hormon dolayısıyla doktor bana senin çocuğunun olması mucize demişti 2 defa kendiliğinden gebe kaldım Allah ne derse o olur yumurtalıklar önemli sağlıklı ise gerisine takılma
Neva_aydn _Mother_ aynen yok kız üzülmüyorum çünkü ilaç kullanicam vajinal iltahaplanmam var fitil kullanicsm diyet de yapicam kilo vermek için 65 kiloyum aynen kaldın bir süre çocuk ha korunmiycsm ne zaman olursa olsun
Ayselcanpolat _Mother_ daha yeni 10 gün olmuş canım..15. Gün bile çıkabiliyor..yumurtlama günü 3 gün üst üste mi değerlendirmiştin..
_Mother_ Yes_mom0 inşallah canım üzülme hepimiz aynı kervandayız en yakın zamanda inşallah bizlerede nasip olur senin 11 Şubat mi çatlama olmuştu benimde o zaman oldu adaha adet olmadım sabah test yaptım negatif çıktı
Neva_aydn Yes_mom0 üzülme kuzum benim kan sonucum dün çıktı negatif herşey nasip belki rabbim bizi bir araya getirdi böylesini hayırlı kıldı aynı anda hamile kalırız belki
Yes_mom0 _Mother_ ya benim kahverengi akıntı başladı regl oldum sandım ama oda hemen kesili verdi ben anlamadım bu işten birsey
_Mother_ Ayselcanpolat yok aşkım 9 Şubat ilk yumurtlama değerlendirdim 10 boş 11 Şubat çatlama değerlendirdim
Neva_aydn Yes_mom0 benim çatlama oldumu bilmiyorum geçen hafta az biraz kanama gördüm önümüzdeki haftaya kadar bekliycem eğer regl olmazsam 13. Gün doktora gidicem yumurtalıklara bakmak için
Neva_aydn Kubraakgn0 aynen öyle gebelik olmamasına üzülmedim çünkü biliyordum olmadığını sanki korkum lh değerim
Kubraakgn0 Neva_aydn Güzel bi doktor bul canım gerekirse özele filan git olmadı ama tüm tahlillleri yaptır iyice araştırsınlar bakalım neden böyle oluyormuş
Yes_mom0 Neva_aydn cnm benim kahverengi akıntım baya oldu ama durdu sokulmedim söküldü sandım 1 saat sonra gittiğimde birşey yoktu aksmaa kadar bekliyecem bakalım hayırlısı olsun cnm
Neva_aydn _Mother_ aynen canım şükür kocam yanımda sağ önümüzde uzun bir süre var doğal yolla olmazsa tedaviyle bir şekilde olur ida Allah’ın işi