_Mother_ _asli1123 çatlama iğnesi vurulmadım canım ovulasyon testinden bahsediyorum 9 ve 10 yumurtlama 11 Şubat’ta çatlama oldu 😇
_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn fotoğrafta görünmüyor ki ben zor görüyorum yada görmek istiyorum 😂😂😅😂ama durun atim fotoğraf siz ne göreceksiniz ama bence negatif erken gibi daha görmek istediğim gibi görüyorum
Ayselcanpolat _Mother_ canım bişey görünmüyor..alttan flash tutup baksana..o şeklide daha net görünüyormuş.. ama 7 günde erken değil mi biraz 😁
_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn ahahahahhaa kimsenin görmediğini görüyorum buda test yapan herkeste oluyor 😅😂😂 hayırlısı olsun yaa
Ayselcanpolat _Mother_ gönül gözün açıksa demek ki😁 2 3 gün sonra netleşir canım.. inşaAllah tutmuştur.. 🥰
_Mother_ Kubraakgn0 hayırlısı ne ise o olsun yaa inşallah yarın sabah olmazsa bi daha yaparım 😅😂😅 test çok @Neva_aydn test yapıyor bende kendime can sıkıntısından test yapıyorum
Baharaysel3 busenuraata benim bugün du regl günüm ama olmadım göğüs ağrısı falan yok sadece halsizlik mide bulantısı var okdr test almaktan bıktım o yüzden Trendyoldan aldım