_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn yaa kızlar ne dicem ben biraz önce yine test yaptım daa gözlerim beni yanıltmıyorsa aşırı aşırı silik görünmeyecek kadar 😅😂😂😂 silik çizgi var sanki hayali de olabilir tabi 😅😂 çatlamanın üzerinden 7 gün geçmiş çok mu acele ediyorum acaba
_asli1123 _Mother_ çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazım canım hcg olduğu için içinde yanılıtabilir öncesi
_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn fotoğrafta görünmüyor ki ben zor görüyorum yada görmek istiyorum 😂😂😅😂ama durun atim fotoğraf siz ne göreceksiniz ama bence negatif erken gibi daha görmek istediğim gibi görüyorum
_Mother_ _asli1123 çatlama iğnesi vurulmadım canım ovulasyon testinden bahsediyorum 9 ve 10 yumurtlama 11 Şubat’ta çatlama oldu 😇
Ayselcanpolat _Mother_ canım bişey görünmüyor..alttan flash tutup baksana..o şeklide daha net görünüyormuş.. ama 7 günde erken değil mi biraz 😁
_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn ahahahahhaa kimsenin görmediğini görüyorum buda test yapan herkeste oluyor 😅😂😂 hayırlısı olsun yaa
Ayselcanpolat _Mother_ gönül gözün açıksa demek ki😁 2 3 gün sonra netleşir canım.. inşaAllah tutmuştur.. 🥰
_Mother_ Kubraakgn0 hayırlısı ne ise o olsun yaa inşallah yarın sabah olmazsa bi daha yaparım 😅😂😅 test çok @Neva_aydn test yapıyor bende kendime can sıkıntısından test yapıyorum