Ayselcanpolat xEndless inşaAllah canım..çok sağol..💙yazarım tabi..sağlık ocağında verdim akşam üzeri yada yarın sabah görürüm e nabızda.. tabi çıkana kadar adet olmazsam.. 😁
xEndless @Ayselcanpolat Dün verdiysen bugün muhakkak çıkar canım 😊 Cuma günü verilen testler pazartesiye kalıyor öğleye kadar bekle e nabiza düşmezse sağlık ocagini arar öğrenirsin bende merak ettim şimdi bak 😊 inşallah hamilesindir adet olmazsin 🤲
Ayselcanpolat xEndless yok bugün sabah verdim.. haftasonu olsada e nabıza düşüyor.. geçen sefer benim öyle olmuştu..cuma vermiştim cumartesi sabah e nabızda görmüştüm.. bakalım nasip.. 🙂
Ayselcanpolat Kubraakgn0 yok daha olmadım ama umutlanmak istemiyorum.. reglimi bekleyeceğim artık.. 😔
Neva_aydn Ayselcanpolat inşallah test yapicam ama çok korkuyorum içimdeki ses negatif diyor çünkü adet sancım var ağrı değil sancı başkada bişi yok
Ayselcanpolat xEndless aynen.. vardır bir hayır.. Allah oğluma can sağlığı versin.. ikinci ne zaman nasip olursa başım gözüm üstüne.. yapacak bişey yok.. 💙