merimiri Ummhny memelerde koltuk altına doğru hassasiyet oluyor benim halkası büyümedi sadece daha şiş duruyor
Neva_aydn xEndless benim yüzüm sivilce ile doldu ve sancım şiddetlendi kessin adet olucam yarın yada sonraki gün yani gece saat şuan 2.41 ve sancimdan dolayı kalktım kessin adet olucam 😥
xEndless @Neva_aydn ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun rezene çayi öneririm emziren annelere veriyorlar genelde ama benim regl sancilarima da çok iyi geliyordu 😊
_Mother_ Kubraakgn0 dayanabilirsem eğer ki 23 ünde bakalım diğer aylar belki 10 tane den fazla test yapmıştım eczaneleri zengin ettik sonuç boş 😂😂 bu ay daha temkinliyim
Ayselcanpolat xEndless inşaAllah canım..çok sağol..💙yazarım tabi..sağlık ocağında verdim akşam üzeri yada yarın sabah görürüm e nabızda.. tabi çıkana kadar adet olmazsam.. 😁
xEndless @Ayselcanpolat Dün verdiysen bugün muhakkak çıkar canım 😊 Cuma günü verilen testler pazartesiye kalıyor öğleye kadar bekle e nabiza düşmezse sağlık ocagini arar öğrenirsin bende merak ettim şimdi bak 😊 inşallah hamilesindir adet olmazsin 🤲
Ayselcanpolat xEndless yok bugün sabah verdim.. haftasonu olsada e nabıza düşüyor.. geçen sefer benim öyle olmuştu..cuma vermiştim cumartesi sabah e nabızda görmüştüm.. bakalım nasip.. 🙂
Ayselcanpolat Kubraakgn0 yok daha olmadım ama umutlanmak istemiyorum.. reglimi bekleyeceğim artık.. 😔