Talyaninannesi Kubraakgn0 Erken kuzum, bazı erken gebelik testleri var onlar 6 gün öncesinden kullanılıyor ama kaset testler daha güvenilir. Kaset testler de battan önce doğru sonuç vermiyor. Bat geçince yaparsan daha iyi olur.
Kubraakgn0 Talyaninannesi Tamam teşekkürler içime su serptiniz ama bilmiyorum hiç umudum yok bu aydan sabahta negatif çıkınca bi hevesim kırıldı
Kubraakgn0 Talyaninannesi Tamam teşekkürler içime su serptiniz ama bilmiyorum hiç umudum yok bu aydan sabahta negatif çıkınca bi hevesim kırıldı
Neva_aydn Kubraakgn0 bilmiyorum ki enfeksiyon var diye antibiyotik kullanıyorum ama gebelikten korkuyorum
Neva_aydn Kubraakgn0 dün pembe leke geldi akıntıyla o kadar benimde içime gebelik diye doğuyor ama nasip salı günü gidicem hastaneye
Neva_aydn Kubraakgn0 ağrım çok şiddetli nefes almakta zorluk çekiyom bazen yarın gidebilirim hastaneye
_Mother_ Neva_aydn sen hayla gitmedin mi hastaneye kizz sana aşırı şaşkınım şuan Allah korusun yaa birşey falan olsa hiç yakın hastane yokmu yani en kötü sağlık ocağına git acile gidemiyorsan
_Mother_ Neva_aydn valla senin sabrına hayret kaldım ben aşırı hemde yani o ağrıya nasıl dayanıyorsun nasıl kaldırıyorsun bilmiyorum ben çoktan gitmiştim dayanamam hayatta inşallah iyi güzel haberlerle gelirsin inşallah