Talyaninannesi Neva_aydn Evet, yani birden fazla sebebi olabilir. Sen git mutlaka en azından için rahat eder.
Talyaninannesi Ben bu ayı pek değerlendiremedim. Regl bitiminden sonra birkaç kere denedik ama ovulasyon gününü kaçırdığımı düşünüyorum. Pek ümidim yok ama yine de girmeden duramadım. Yine de bir ümit. Bu ay benim bat 17 siz ne durumdasınız kızlar?
Neva_aydn Talyaninannesi beni biliyon zaten bat 22 ayın 20 nde kadın doğuma randevum var o zaman görürüm zaten gebelik var mı yokmu diye yoksa direk fitil yazdiricam enfeksiyon için
Talyaninannesi Neva_aydn Evet canım geçen ay aynıydı batımız neredeyse şimdi benim birkaç gün öne gelmiş. Sen çok güzel değerlendirmişsin, hep onu öneriyo doktorlar. 20 sine 6 günün var, dayanabilecek misin bu ağrıya sızıya? Şimdi çıkar mı acaba gebelik?
Talyaninannesi Neva_aydn Benim bugünden beri sol kasığım ve arkasına doğru bir sancım var. Böyle bir belirti olabilir mi acaba?
Neva_aydn Talyaninannesi şimdi çıkmaz bence ama ben yinede tedt yapmiycam 20 Şubat’ta zaten randevum var varsa gebelik söyler doktor o yüzden gerek yok önden kendime umut vermeye bı arkadaşimix dedi enfeksiyon olabilir diye bende ona katıliyorum enfeksiyon olabilir ağrıya da gebelik varmı bilmiyorum ama antibiyotik kullanıyorum
Kubraakgn0 Bende bu ay hemen hemen bir dolu bir boş yaptım ovilasyon tarihlerinide hep değerlendirdim ama bugün test yaptım daha adetime 6 gün var belki çıkar sevililer gününde söylemiş olurum diye ama negatif çıktı sizce daha erken mi
Talyaninannesi Kubraakgn0 Erken kuzum, bazı erken gebelik testleri var onlar 6 gün öncesinden kullanılıyor ama kaset testler daha güvenilir. Kaset testler de battan önce doğru sonuç vermiyor. Bat geçince yaparsan daha iyi olur.
Kubraakgn0 Bende bu ay hemen hemen bir dolu bir boş yaptım ovilasyon tarihlerinide hep değerlendirdim ama bugün test yaptım daha adetime 6 gün var belki çıkar sevililer gününde söylemiş olurum diye ama negatif çıktı sizce daha erken mi
Kubraakgn0 Talyaninannesi Tamam teşekkürler içime su serptiniz ama bilmiyorum hiç umudum yok bu aydan sabahta negatif çıkınca bi hevesim kırıldı
Kubraakgn0 Talyaninannesi Tamam teşekkürler içime su serptiniz ama bilmiyorum hiç umudum yok bu aydan sabahta negatif çıkınca bi hevesim kırıldı