Yasminyasemin 1zehrs evet bizim köyde 100 yaşına yakin bir yaşlı kadın var oda bakıyor bu şekilde tahmin de bulunuyor siz yazınca şaşırdım ilk kez başka birinin bildiğine 😄
nzlbrn Ayseldz hiçbiri tutmadı kızım olacak ne bulantı yaşadım ne durup dururken ekşi sevmeye başladım ne de uykuya düşkünlüğüm oldu 😅
Vuralelif Ayseldz inanır mısınız tüm teoriler hurafeler takvimler yüzük testi karbonat testi karın şekli her şey erkek dedi ama doktor kız dedi ahahahah inanmamak lazımmış
Hayriyekrc48 Ayseldz kızımda hiçbir zorluk çekmeden hamilelik geçirdim ne bulantı ne kusma oğlun olursa Kesin bulantın olur dediler öylede oldu 5.6 ay sürekli ne yersem çıkarttım sadece çorba ile beslendim diyebilirim en çokta öğlen ve akşam kusmam çok oluyordu
Minikkapler1717 Nurdann iki kızımda öyleydi hatta bana yok doktor bilmiyor denecek kadar abartıya gidildi 🤣🤣
Nurdann Minikkapler1717 banada onu demek istediler hatta başına gelenler kız demişti erkek doğdu filan dediler ☺️
lalc Busra_27_34_ çocukların hisleri doğru çıkıyor. Kızım 7 yaşında ve kız kardeş istemesine kadar her defasında erkek dedi ve detaylıda gerçekten erkek cıktı cinsiyeti .. hatta kızıma gebeyken de yeni dillenmiş bi cocuk kız demişti o da doğru tutmuştu