rumeysa_mom Ayseldz böyle şeylere ritüel deniliyor pek tavsiye edilmiyor dini açıdan bir de hamilesiniz yapmayın derim biz kursta bir kere yapmıştık hocamız öğrenince çok kızmıştı Allah korusun musallat olurlar diye aman dikkat edin böyle şeyler doğru çıkabilir ben gelecekteki eşimin ismini öğrenmek için yapmıştım çıktı da bana o gün Ömer çıkmıştı eşimin adı da ömer doğru olabilir ama yine de dinen uygun değil yapmamanızı tavsiye ederim ☺️🌺
Kubrakucukkk Ayseldz hiçbiri karnım sivri değil çirkinlestim saçlarım matlatlaşti sabah bulantım çok oldu 5 6 sy bütün kız bebek hurafelerini yasiyip kız güzeli bi erkek dogurucam galiba 😅
Firdevstunctan Ayseldz hiç biri tatlı severim eksi hiç sevmem kusmak bulantim bir yada iki kere sivilcelenmedim yüzüm canlı saçlarım gür ve parlak ama kızım oluyor 😂😂
Paris-95 Ayseldz ye ekşisi çıkar Ayşe’yi Sabah bulantılarının kıza işaret etmesi Yüzde sivilcelenmeler çirkinleşme kız bebeğe işarettir Karnının yukarda olması kıza işaret. Kesenin fasulye gibi olması kıza işarettir Bide aşırı stresli kaygılı mutsuzsan kız bebeğe işarettir dediler. Bende hepsi tuttu😄 tesadüf tabi ama tuttu bende hepsi.
Kaderozy Canselheves oğlumda öyleydim.evet akşama kadar yattigimi kustugumu bilirim sonra tekrar hamile kaldım bu sefer kızdı ama o hamileliğimde bu kadar kötü oldugumu hatirlamiyordum 3. Hamileliği yaşıyorum şuan akşama kadar yatıp yemek bile yemek istemiyorum
aneavr_i Kubra-00 5haftalık hamileyim bulantım yok halsizlik yok kusmuyorumda acaba benimki ne olacak😂
Zerrinatila Ayseldz Bunu yeni duydum belki de bana uyan. Tek bu ilk kızım oldu sabah mide bulantısı şimdi oğlumu bekliyorum hep akşamları mide bulantısı yaşadım 😀😀😃
SakinaG Erkek bebekte daha az bulanti oluyor demislerdi, dogru cikti hic bulanti ve kusma yasamadim. Ve gobegimin seklide her kes erkek gobegi diyordu oda dogru cikti🫠ama ben cok istemistim oglum olsun diye🫠
Nurdann Minikkapler1717 banada onu demek istediler hatta başına gelenler kız demişti erkek doğdu filan dediler ☺️