askerkarisi Ayseldz ilk çocuğumdayken çok meyve yiyordum meyve aşerip yiyen kız çocuğu olur derlerdi doğru çıktı ikinci de ellerin kuruduysa hamileliğin başında erkektir derler o da doğru çıktı
Gulsum_yal04 Ayseldz kız bebekte sabah bulantısı olur derler benim kızımda sabahları mide bulantım çok oluyordu yine hamileyim 8+3sabah akşam bulantım oluyor bu sefer 😅
Hcr41 zehraxglr kanı sulandırıyormuş ilk haftalarda çok tüketme düşüğe sebep olabilir demişti bana hemşirem.
Lavinya_21 Ayseldz bende ye tatlıyı dogur hakkıyı dogru çıktı , dogurdum. Bide ye ekşiyi dogur Ayşe’yi de dogru çıktı, ama daha dogurmadım 😂😂
Evhamlikurabiyeanne Ayseldz benim bulantim genelde aksamlari oldu kızım var bunda da genelde aksamlari oluyor daha 8 haftalik cinsiyetini bilmiyorum
Gattara7 Ayseldz Valla ben ilk zamanlar tatlıdan tiksindim bu doğru çıktı ama ultrasonda eli ayağı hemen belli olursa erkek dediler benim kızımın hemen herşeyi belli oldu 😅 göbeğim başta sivri sonra yayılarak gitti 😅
Haz28 Ayseldz valla bende ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi tuttuu 🍀😂😂 hepsi tuzlu olsun ekşi olsun yediklerim istiyorum 🤗