ressamanne_ Ayseldz kasık ağrım çoktu ozaman kız olabilir dediler oğlumda belim ağrımıştı doğru çıktı. Erkek bebeğe hamileyken başım çok ağrıdı bunda hiç oda doğru çıktı😁
1zehrs Ayseldz göbek deliğinize bakıyor işte bir tarafı son çizgisi yukarı bakıyo yada aşagı bakıyormuş bende anlamıyorum ki koca karı şeysi işte😅
Papatya123_ Ayseldz kızımda hamile olduğumu anladım gezdim eğlendim miğde bulantım olmadı tatlı istedi canım . Bu hamileliğim ağrılı sancılı yürüdüğümde yorulmalı nefes tıkanması ekşi tuzlu et türü şeyleri isteyerek geçiyor doktor erkek dedi kızımla hiç alakası yok hamileliğimin ama bence cinsiyetle alakalı değil diye düşünüyorum 🙂
Fatih_ozlem56 Ikimelekannesi_ evet bende öyleyim 3 yaşında Bi kizim var şuan erkek bebeğe hamileyim iki hamilelikte çok farklı geçiyo
Angelipk Ayseldz hurafe filan çok önemsemem tesadüf derimde ben hamilelikte yaşadıklarımla anlıyorum cinsiyeti oğlumda çok rahattım kızımda ne yaşadıysam kilo verme mide bulantısı bitmeyen ağrılar bu kızımdada aynısını yaşıyorum 9-10 haftalıkken dedim tamam buda kız olacak🤭
Merve_anne42 Ayseldz sürekli tatlı yemem karnımın sivri olması neredeyse hiç bulantı yaşamam bel ağrısı sonuç olarak bebeğim erkek bende hepsi tuttu beni
Hcr41 zehraxglr canım limonu çok önermiyorlar ilk haftalarda. Hemşireler söylemişti tabi ben coraspinde kullanıyordum belkide o yüzden.
Irem9694 Ayseldz karnımın sivriliği , tatlı yemem , cilt güzelliği ve bıçak makasta bıçağa oturmam hepsi tuttu bende :)
Merymee İlk oğlumda sabah akşam kustum gram yemek yiyemiyordum. İkinci oğlumda da istisnasız sabah çıkardım gün içinde eh işte durumundaydım. Şuan sabah ara ara çıkartıyorum gün içinde sürekli bulantım var bakalım bu sefer ne olucak😅
Evinuuu Merymee koku hassasiyeti de doruklarda miydi sizde de ben cinsiyeti bilmiyorum ama sizin belirtilere benziyor zor ya hamilelik🤷😔
dhbetul Hilaall Google a tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama yazın blogmucize anne sitesinden hesaplayabilirsiniz
Dygudamla81 Ayseldz kızımda hiç bulantı çekmedim miss gibide geçti hamileliğim şuan 2. Ye hamileyim cinsiyeti belli değil ama uyku ve bulantı çok fazlaydı ne çıkıcak görücez ☺️