teacher-mom21 Hayırlısı ile oğlum olacak sağ tarafta hep hayatta tatlı yemezdim tatlı canım çekti ve yedim sürekli karnımda erkeklerki gibi sivri derler ya ve kusma yaşamadım hiç ama bulantım gece olurdu ve kese şeklim yuvarlakti
teacher-mom21 Burnum falan da büyümedi yüzüm saçım hepsi daha güzelleşti sadece karnım çıktı ilk başta lazerli olmama rağmen tüylenme oldu ama onlarda döküldü ağda yaptım daha çıkmadı
hellomama Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi bende doğru çıktı canım nasıl turşu çekiyordu anlatamam size, bi de elden bakılan yüzük falı kız dedi bakan abla 🤣
Yenianne6706 Hilaall inşallah gönlünüzdeki cinsiyet sağlıkla olur :) Çin takviminde de erkek çıkıyordu benim hepsinin tersi çıktı :))
Serendipity16 Ayseldz erkekte bulantı olmaz dediler o çıktı bende bi de erkek bele vurur ağrı yapar dediler oda doğru ama hep ekşi tuzlu şeyler istedi canım onda uymadı 😂
rich_mom Ayseldz benimki hic belli etmedi. Bula ti yoktu 18 haftada başladı, eksi yedim aci limon yedim , tatli yedim dönem dönem değişti mesela asermedim , şu oldu bu oldu diyemem yani erkek ama