Hilaall Yenianne6706 benim de oğlumda hep sabah vardı şimdi akşamları oluyor daha ogrenmedim cinsiyetini ama çok farklı hamilelik donemleri kız hissediyorum bende istiyrium da
Yenianne6706 Ayseldz sanırım hurafelerin hepsi bende terse dönmüş :)) bıçak makas yaptık bıçağa oturdum, gece bulantılarım vardı, aşırı tatlı aşeriyorum ve herkes güzelleştiğimi söylüyor 😄 kızım bizle dalga geçiyor 🫠
dhbetul Hilaall Google a tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama yazın blogmucize anne sitesinden hesaplayabilirsiniz
Yenianne6706 Hilaall inşallah gönlünüzdeki cinsiyet sağlıkla olur :) Çin takviminde de erkek çıkıyordu benim hepsinin tersi çıktı :))
sariniz13 Ayseldz 4.ayımdayım hep ekşi yedim tatlı yiyemiyorum ama oğluşum olucak bıçak makas testinde kız çıktı yüzük testinde kız çıktı çin takvimi kız çıktı cildim bozuldu saçım döküldü herşey tam tersi işliyor sanırım bende😂
Lutulut Hiçbiri tutmadı. Hiçbir takvim de tutmadı. Sadece yumurtlama günü ilişki olursa erkek diyorlardı. O tuttu
buseumut Ayseldz hiçbir belirtim olmadı şuan 19 haftalığız Çin takvimi de tutmadı sadece kan yenilenmesi diye bişey varmış o tuttu kızımız oluyor 💓
Melisdila Ayseldz kız tatlı erkek tuzlu acı Kız bulantı kusma erkekte rahat gebelik Karnımın şekli Ultrasn haftası önde çıkması Kızlarda zayıfladım çirkinleştim erkekte güzelleştim Bunlar tuttu bende iki kızdan sonra
ipeklinaismom Ayseldz makas, yüzük falı, göbek şekli sol çin Rus takvimi hepsi doğru çıktı kız sonuç. Hiç bulantım olmadı kusmamda sorunsuzdu ilk iki ay çikolata ve tavuktan tiskindim sonra düzeldi
2prensesannesiiii Ayseldz kozımda 4+5 te kusma başladı doğurana kadar kustum bu gebelikte bulantı var ama kusturmuyor kızıma göre daha rahat geçiyor cinsiyet belli değil 11+5 haftalığız
Zeyasln Ayseldz hiç biri ekşi acı yiyorum başından beri tutmadı solda olunca kız derler tutmadı karın çizgisi göbek deliğinin orda biterse kız derler tutmadı idrar rengi ne kadar su içersen iç koyu olunca kız derler oda tutmadı eve hepsi hurafe bi umut bekledim ama yine erkek 😅