Rabiacyrn17 carpediemm1 ben erzurumda yaşıyorum havalar malum ama yine de akşam eşim gelince avmye gidiyoruz koridorlarda yürüyorum bi şekilde yolunu bulmanızı öneririm son haftalarda bebek anne karnında şişermiş hareketsiz olunca
Hulo2105 Aslieymen23 halsizlik yüzünden kolum bile kalkmıyor. Bazı günler 1-2 bardak su içebiliyorum bazen 2 litre. Her günüm değişik. Yürüyüş yapamadım hiç. İlerleyen haftalarda inşallah
Elifgokce Enas2365 içemeseniz daha da çatlardınız tabi genetik de bir faktör ama içerden destek de önemli
Gizemnur17 Aslieymen23 Su çok içiyorum yürüyüşe aşırı üşeniyorum ama daha yeni çıktım zorla 30 dk anca yüryorum 1 saat çok yoruyor
melike81_ Aslieymen23 suyu bi haftada 1 litre bile içemiyorum normal hamile değilken de böyleydi yürüyüşde anca markete giderm yorulurum ben hemen evde yatışşşş😃😄😄
_06ogretmenanne Günde 2 lt altına düşmemeye çalışıyorum. Düzenli yürüyüş evimin konumundan dolayı çok yapamıyorum ama haftada 2-3 gün mutlaka en az 25-30 dk yürümeye çalışıyorum. Dışarı çıkamadıysam evin içinde adımlıyorum
Gulyldrm_44 Aslieymen23 Hafta içi birkaç gün için çocuklu komşuların peşine takılıp okula kadar yürüyüş yapıyorum. Market alışverişi vs derken az da olsa yürüyüş yapıyorum. 17 haftalık oldum. Mide problemleri yaşadığım gün su da yemek de haram oluyor. Normalde günde üç litre su içen biriyim. Sadece gece sabaha kadar bir litre içiyorum su. Gün içinde içmeye çalışıyorum ama yetersiz kalıyor.
Gulyldrm_44 Gulyldrm_44 bir de benim şansım sanırım mutfak ile yatak odası arası o kadar uzun ki o yolu yürürken baya yürümüş oluyorum bence😂
Sedefomur1 Aslieymen23 oğlumu okula getirip götürdüğüm için sabah 20 dakika öğlen 20 dakika yürümüş oluyorum onun haricinde aman kalkayım da yürüyüş yapıyım demedim hiç valla suyuda içemiyorum ya midem bulanıyor ama doktor ısrarla en az üç litre içmen gerekiyor diyo ben 1.5 zor iciyorumdur yani