Nur_50 Aslieymen23 günlük en az 1.5 lt içiyorum yürüyüş düzenli yapmıyorum bel ağrım çok bacağıma vuruyor şuanda böbrek genişleme var zaten sürekli içime bıçak saplıyorlar gibi bu zamana kadar dayandım çok az kaldı diye teselli ediyorum kendimi 36+6 haftalığım
Kiwitoveannesi Aslieymen23 havalar soğuk olduğu için 15 20 dk yürümeye çalıyorum hergun bol su içmeye dikkat ediyorum zaten gebelik öncesinde çok su içen biriydim
genc2kizannesi Aslieymen23 4 5 litre su içiyorum ama yürüyüş çok yapamıyorum. 4 buçuk yaşında kızımda var malum havalar buz , onunla ilgilenirken zaten yürüyüş yapmis kadar oluyorum galiba 🤣
Hazal966 Aslieymen23 25 haftalıgız günlük 1,5 litre ve üzeri su içiyorum, işe gitmek 15 dk gelmekte 15 dk, yürüyüş olarak bi o bide aralarda işyerinde yürüyüş yapıyorum 5 er dk. Bide akşamları evde pilates topunda biraz hareketler yapıyorum:)
carpediemm1 17 haftalığız su gerçekten çok az içiyorum içesim gelmiyor. Yürüyüşte çıkamıyorum hep bi halsizlik. Üşengeçlik falan oluyor malesef havalarda kötü olunca markete bile çıkasım gelmiyor
Besst carpediemm1 ayyy bende çıkın 30 da sonra çıktım ilk başlarda çıkmadığıma çok pişmanım bacakların ağrıyor istesende yürüyemiyorsın
Cemre44 Arkadaşlar su nasıl içiyorsunuz su içmeyi çok seviyordum ama içemiyorum. Çünkü o kadar çok tuvalete gidiyorum ki nasıl olacak bu böyle bilmiyorum:( ve daha 5 haftalğm tuvalete çıkmayım diye su içmeyi azalttım altıma kaçırıyorum çünkü
Aybarssena 30 hfatalık hamileyim günde 2 litreti geçiyor su üçmem yürüyüş de havalar soğuduğu için yapamıyorum artık ama hava güzel ise haftada 1 2 kere 40 dk yürümeye çalışıyorum
Tugbasuu Yürümediğim ve fazla su tüketemediğim için acayip ödem birikmiş vücudumda 8 kilo kadar artık yürümeye başlamayı düşünüyorum az da olsa (ama havalar buz 🥹)
aslhnkrts9 Aslieymen23 22 haftalık olana kadar yürüdüm pilates yaptım iki buçuk litre rahat içiyodum suyu şuan bir aydır yapamıyorum ama su içme oranım daha arttı
Eymenmomm Aslieymen23 günde en fazla yarım saat yuruyebiliyorum malum havalar soğuk 2 yaşında oğlum var zor oluyor. Su meselesi bende asla yok icmedigim halde geceleri saat başı lavaboya kalkıyorum zaten 🙄aklıma gelirse günde 2 bardak ancak icebiliyorum
Elifgokce Çatlagınızın az ve ya hiç olmasını istemiyorsanız su önemli ayrıca anne sütünün %90 su ve hamilelikte bağırsak hareketleri yavaşlıyor kabızlık için de su şart suyu ne yapın edin için bebek içinde
Enas2365 Elifgokce çatlak oluşumunun suyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum günde en az 3 litre su içerim ve karnım harita gibi oldu çatlak yüzünden
skrbsrl Aslieymen23 32+1 haftalik olduk, suyu en az 2 litre içiyorum ve her gün yarım saat yürümeye çalışıyorum
Elifgokce Enas2365 içemeseniz daha da çatlardınız tabi genetik de bir faktör ama içerden destek de önemli
esshn Günde 2,5-3 litre su içiyorum geceleri saat başı tuvalete gidiyorum bu yüzden 🙄 ama yürüyüş yapamıyorum malesef bulunduğum yerde çok fazla köpek var ve köpeklerden çok korkuyorum, çıkamıyorum 🫠