6-2 Mervekaa bende şu an aynı durumdayım gebeliğin başında bir şey yoktu 36 da gidince doktor bana da öyle dedi ve 37 de suni sancı vericez dedi
bebegimhayalim Mercimeek benimde bazen 100 uzeri çıkıyor ama insülin başlamak istemedim doktorum da o zaman dikkat et dedi bebeginiz gelişimi nasıl 28 29 haftada ki kilosunu hatirliyormusunuz
Mercimeek bebegimhayalim bende insülin kullanmadım doktorum gerek duymadı :) 2250 idi 29. Haftada sanırım
Tinii_minii_mom Of kızlar ya ciğer geliştiricinin ikinci dozunu sabah oldum yaklaşık 5-6 saattir hareket hissetmedim aşırı korkuyorum ya böyle olan var mı
bebegimhayalim Mercimeek ay iyi bari ya çok şükür, masallaahh canım bende 28+5 te 1.500 du doktorum dikkat et demişti bana yarın tekrar randevum var 29+5 oluyorum bakalım 1 haftada ne kadar alıyor suyu filan nasıl ona bakcaz
Gksdll Benimde 36. Hafta 2600 gr doktor haftasına göre normal dedi fakat bacak boyu kısa gibi dedi birkaç kez ölçtü katlamışta olabilir dedi haftaya tekrar bakacak. Böyle birşey yaşayan var mı bebeklerinizin boyu kaç cm ?
Tinii_minii_mom Arzuanne ay niye korkuyuyor ya benimde öyle 34+5te 2123 çıktı benimki hiç öyle tepki vermedi
Hatiicesyun Bugün gittim 36 haftalık 2650 kilosunu gayet iyi haftasına göre uyumlu dedi nstde sancıda çıkmadı haftaya tekrar bakalım kaç kilo olucak
Mrvcakatt Tinii_minii_mom muz 2 3 tane yedim kasar 4 5 dilim et vs de cok yedim . 500 gram almadan onceki hafta 6 gram almısti da deneyim dedim
Tinii_minii_mom Mrvcakatt ya maşallahhh. Muz kaşar bende o kdar yiyorumda yaramıyor hiç galiba bana. Eti kaç kere yedin ay kız ne yedin ne ettin söylede bende deneyeym
Mrvcakatt Tinii_minii_mom cig badem portakal kabak cekirdegi yedim eti doyana kadar yiyordum cok yemedim ama tabi esim de ye diye zorladi