Begumaydin Kuzeyozum minnoş olduğu için en geç 38 de alacağım dedi 37. Hafta bile olabilir dedi doktor duruşu da popo üstü haftaya göre 1 2 hafta geri duruyor
Begumaydin Kuzeyozum benimkinin dönmeye niyeti yok gibi popo gelisli de karın çevresi olcmesi çok zor oluyor salı gittim bir hafta geriydi bugün gittim iki hafta geriydi ama duruştan dolayı sıkıntı var bakalım
Bkeeeeet Kuzeyozum benim ilk kızıma da 2.700 demişlerdi kızım doğdu 1 gün sonra 3.530 doğmuştu yani ultrasona göre daha kilolu oluyolar bence 😀
Eminefidan Benim bebeğin 33+6 da 2630 olması normal mi kızlar. Doktorum bir hafta önden gidiyor Ama sorun olmaz dedi. Normal doğum yapacağım inşallah. Doktorum da normal dedi.gebelik şekerim vardı ama diyet yaptım şekerim normal şuanda .
ElifKarata Mercimeek kız nabysn ayniydik seninle 🥰🤣doğum ne zaman gün aldn mi sezaryendi galiba senin de 30 ocak 38+6 ya verdi bana şuan 36+3 .
Mercimeek ElifKarata aşko benim oğlan aceleci çıktı ya 😃 17 ocakta alacklar şekerimde yüksek çıkıyor diye
Elv3256 36+1 2.600 ama doktorumuz normal dedi Ama cihazların yanılma payı var onu sa hesap etmek lazım
Mercimeek bebegimhayalim açlıklarım yüksek benim 105 i görüyoruz ama ben çok dikkat edemedim son zamanlarım kötü geçti
Mervekaa Bugün tam 36. Haftaya girdim 2250 Gr çıktı doktor 37 de alıcaz riskli dedi küvez ihtimali var çok üzülüyorum
Tinii_minii_mom Mervekaa çokca dua et her şeyde bir hayır vardır canım inşallah girmeden kavuşursunuzzz
bebegimhayalim Mercimeek benimde bazen 100 uzeri çıkıyor ama insülin başlamak istemedim doktorum da o zaman dikkat et dedi bebeginiz gelişimi nasıl 28 29 haftada ki kilosunu hatirliyormusunuz