kocisininprensesi Sezgin decaviti yutamadım büyük ilaç yutma sorunum var pazartesi doktoruma kırıp içsem ne olur diye sorucam bakalım
kocisininprensesi Deletedmom308 bendede ilk gün olmadı ertesi gün başladı birde ben Şubat ayında da olmuştum doktorum ağrı ve ateşin alakası olduğunu söylüyor artmasının sebebi olarak
SibelYanar kocisininprensesi bulantı azaldı ama bazı yiyecekleri hiç yiyemiyorum mesela balıktan asırı tiksiniyorum direk cıkarıyorım yediğimde😊😊
kocisininprensesi DeryaOguzhan kiloları nasıl hiç anlayamıyorum doktoruma pazartesi detaylıdan sonra sorucam bakalım ne olucak ☺️
DeryaOguzhan kocisininprensesi Ben de çok anladığımdan değil de doktorun söylediği boy kiloyu internetten o hafta olması gereken kiloyla karşılaştırıyorum ☺️
Essraa2 kocisininprensesi ben hepsini gece uyumadan önce içiyorum bişi olmuyor😂 doktorda içebilirsin dedi
kocisininprensesi Essraa2 ben kan ilacını sabah akşam içiyorum, D vitamini 10 damla, decavit bir tane ama onu yutamıyorum çok büyük geliyor, küçüklüğümden beri öyle bi sorunum var malesef 😔
Essraa2 kocisininprensesi decavit yerine mom vital verdi birde tuvalet sorununuda çözüyor.. kabızlığa iii😌
dml33 kocisininprensesi yoktur valla hemen suyumun azaldigini gordu soyledi doktor bana snde arada idrar kan tahlili yaptir saglik ocaginda falan kontrolü elden birakmanak lazim 😊
kocisininprensesi Bo25 ilginç olan bende hamilelikten önce ayda 1-2 kez yerdim, hamilelik döneminde geldi balık aşkı
Edaacihan kocisininprensesi canım bu ilaç olarak geçmiyor zaten vitamin. Ben hamile kaldıktan sonra tuvalet düzenimi bile kaybetmiştim . Yemek yememekten bağırsaklar çalışmıyordu.Herhün serum hergün hastane tansiyon ayrı açlık ayrı. Bu ilaça başladım çok şükür hamile kaldığım kiloya geri döndüm hatta 3 kilo aldım. 20+1 haftayız kızımla şuan. Çok şükğr tüm testlerimiz detaylı ultrasonumuz iyi çıktı. ilaçın amacı annenin bağışıklığı arttırmak. Bebeğin ihtiyaçlarını anne üzerinden sağlarken anneyi de takviyesiz bırakmamak. Ben çok memnunum. Tabiki önce doktorunuza danışmanız gerekiyor.
Edaacihan tazeanne61 Ben Özelde yaptırdım Devlet kesinlikle hasta dışında kimseyi almıyor. Benim eşim annem ve kız kardeşlerim bile girdi Detaylı Ultrasyona