yagmurtpl kocisininprensesi ben alıştım ilaçlara en başta büyük gelmişlerdi yutmakta zorlanmıştım ama şimdi gayet rahat kullanıyorum, kızımız olacak inşallah 😍❤️🙏 sizinki belli mi? Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah 🙏❤️
gksuaks Biz de 20+4 olduk oğlumla💙 demir ilacı kullanıyorum kansızlık çıktı, tiroid ilacı kullanıyorum yüksek çıktığı için ve iyot ilacı kullanıyorum idrarda çok düşük çıktı tiroid i etkilermiş.
DeryaOguzhan kocisininprensesi Ben de çok anladığımdan değil de doktorun söylediği boy kiloyu internetten o hafta olması gereken kiloyla karşılaştırıyorum ☺️
kocisininprensesi Kızlaar Pazartesi şehir dışına gitmemiz gerekiyor elimle detaylıya bugün girdik. 20+2 yiz 330 gr ız prensesimle 😍
kocisininprensesi Irmakdkm boyunu söylemedi ki gradyanını söyledi. Bu zamanlar daha bi şey ifade etmez ileriki zamanlar önemli dedi
Irmakdkm kocisininprensesi yine önemli bence detaylıya da bu yüzden giriyoruz ben sormadan söylüyo doktorum
SibelYanar kocisininprensesi bulantı azaldı ama bazı yiyecekleri hiç yiyemiyorum mesela balıktan asırı tiksiniyorum direk cıkarıyorım yediğimde😊😊
kocisininprensesi SibelYanar ben de vitamin ilacı içemiyorum hiç ama balık sürekli yiyorum :) benim Allah’a şükür bulantım olmadı ☺️☺️🙏🏻🙏🏻
Sezgin Arkadaşlar aşırı mide ağrım var . Ağrı sırtıma vuruyor reflü için olan gaviscondan da içtim hiç işe yaramadı. Böyle mide ağrısı reflü yaşayan var mı ağrıyı nasıl geçiriyorsunuz?
kocisininprensesi Sezgin gavisconu duymadım bilemiyorum bende miğde sorunu yok 😔😔😔 ama ılık süt falan da mı işe yaramıyor genelde ılık süt iç derler ya
kocisininprensesi Eymenimin kaldırmadım hatta yazdım sana canım. Eşim yollamış ama yanında yeterli parası yokmuş karşı ödemeli yapmış
Eymenimin kocisininprensesi girmeye calisiyorum ama bi türlü giremiyorum o posta tmm canim onemli dgl okdrinida bn hallederim🤗