kocisininprensesi Asena_ onları da duymadım hiç öyle çok ilaç var ki piyasada :) özele mi gidiyorsun devlete mi☺️
Sezgin kocisininprensesi 20+0 bende decavit ve kan hapı kullanıyorum ama kan hapının adını htırlayamadım.
kocisininprensesi Sezgin decaviti yutamadım büyük ilaç yutma sorunum var pazartesi doktoruma kırıp içsem ne olur diye sorucam bakalım
senayck tazeanne61 ben yaptırdığım için soyliyim sanki spor yaptım da kolum tutuldu gibi oldu biraz yukarı kaldırmakta zorlandim 2gunde geçti başka bir yan etki yapmadı bünyeden bünyeye değişiyor galiba
Bo25 kocisininprensesi sadece dekavit ve demir ilacı.. kullanıyorum..balık yağı Alicam çünkü yemiyorum
Deletedmom308 20. haftadayım. gyno ferro ve regenisis kullanıyorum. d vitamini için bi şey demediler bana. tetanozu da bugün yaptırdım.çok şükür hiç acı ağrı yok
kocisininprensesi Deletedmom308 bendede ilk gün olmadı ertesi gün başladı birde ben Şubat ayında da olmuştum doktorum ağrı ve ateşin alakası olduğunu söylüyor artmasının sebebi olarak
DeryaOguzhan 20+5 günlük kızım tetanozu Pazartesi günü oldum kolum üç gün ağrıdı 🙈 regenesis max diye bir multivitamin kullanıyorum bir de omega royal diye bir balık yağı. 385 gr 22 cm olmuş ☺️ Detaylı ultrasona da haftaya yaptırıcam inşallah
kocisininprensesi DeryaOguzhan kiloları nasıl hiç anlayamıyorum doktoruma pazartesi detaylıdan sonra sorucam bakalım ne olucak ☺️
Essraa2 kocisininprensesi ben hepsini gece uyumadan önce içiyorum bişi olmuyor😂 doktorda içebilirsin dedi
kocisininprensesi Irmakdkm decaviti yutamıyorum ne yapıcam bilmiyorum 😔 Pazartesi detaylıda sorucam iyicene boyunu ve kilosunu ☺️
kocisininprensesi dml33 bende sordum akıntı olağan durummuş. Enfeksiyona bakıldı yok, su olsa söylerdi herhalde doktor