dml33 kocisininprensesi haftaya kontrolum var perinatolog normal dedi valla kac olmasi gerekiyo benimki kac dedim bi deger soylemek dogru olmaz dedi valla bnde anlamadim
tazeanne61 Decavit ve Maltofer fol (Demir-kan ilacı) kullanıyorum 19+6 bugün 🤗 Pazartesi sağlık ocağında tetanoz aşısının 1.dozunu vurulcam Çarşamba günü detaylıya giricem benim takibim böyle 😊
kocisininprensesi tazeanne61 bizim detaylı ultrasonumuz Pazartesi, tetenozumuzu 3 gün önce olduk ama biraz ilaç yordu bizi ateş ve aşrı yaptı 😔
senayck kocisininprensesi bende decavit demir ilacı d3 için damla birde magnezyumda biraz azalma olduğu için magnezyum ilacı kullanıyorum 19+6da tetanoz yaptırdım 20+5im suan detaylıyı dun yaptırdım yarim saat boyunca organları incelediler iki doktor biri inceledi diğeri rapor tuttu kalp böbrek beyin iskelet kafatası yüz yapısı kilosu suyu kesesi herşeye baktılar rutin kontrol gibi değil herşeyi terimsel konuşuyorlar en sonunda açıklama yaptilar şükür bizde sıkıntı yok cinsiyetini de burada öğrendim kızımın😊
tazeanne61 senayck Ayrıntılı ultrasonu özel de mi yaptırdınız devlet de mi Eşleri alıyolar mı içeri ? Sağlıkla gelsin prensesiniz 🙏
kocisininprensesi senayck hayırlı olsun prensesin, bizimde prensesimiz geliyor ☺️ Detaylıyı heycanla bekliyoruz babasıyla 😍
dml33 kocisininprensesi doktor surekli soruyo bana akintin var mi diye falan ama cok sukir akintim yok arada bi yapiskan gibi beyaz yada sari gelio oda ayda yilda bir tahlil yaptirdm enfeksiyon yokmus su gibide gelmio sukur bnde siziyo sandim basta
Edaacihan tazeanne61 Ben Özelde yaptırdım Devlet kesinlikle hasta dışında kimseyi almıyor. Benim eşim annem ve kız kardeşlerim bile girdi Detaylı Ultrasyona
yagmurtpl kocisininprensesi ben alıştım ilaçlara en başta büyük gelmişlerdi yutmakta zorlanmıştım ama şimdi gayet rahat kullanıyorum, kızımız olacak inşallah 😍❤️🙏 sizinki belli mi? Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah 🙏❤️
Irmakdkm Ferro sanol duodenal kan ilacı ve decavit kullanıyorum . 20+2 yiz bebiş kaç gram kaç cm boyu ? 😇
kocisininprensesi Irmakdkm decaviti yutamıyorum ne yapıcam bilmiyorum 😔 Pazartesi detaylıda sorucam iyicene boyunu ve kilosunu ☺️
kocisininprensesi dml33 bende sordum akıntı olağan durummuş. Enfeksiyona bakıldı yok, su olsa söylerdi herhalde doktor
senayck tazeanne61 ben yaptırdığım için soyliyim sanki spor yaptım da kolum tutuldu gibi oldu biraz yukarı kaldırmakta zorlandim 2gunde geçti başka bir yan etki yapmadı bünyeden bünyeye değişiyor galiba
dml33 Ozlemyldz bilmiyorm duymadim o ilaci doktorun verdiyse iyidir sonucta her doktoe baska ilac verio